PVC tegels bij Furnea

(26 artikelen)

PVC tegels bij Furnea

Kies voor een mooie tegelvloer

PVC tegels hebben een heel bijzondere charme! Vroeger zagen we vloeren met tegels veel in badkamer en keukens. Die tijd is echter voorbij. Ook in de woonkamer, slaapkamer en hal zien we de tegelvloer vaker terugkomen. Uiteraard kan je deze vloeren niet vergelijken met de kille en klinische uitstraling van keuken en badkamertegels. Een tegelvloer is veel meer dan dat! Neem onze PVC tegels. Deze zijn verkrijgbaar in heel veel bijzondere designs en zorgen voor een fijne, natuurlijke sfeer in de ruimte. Een groot voordeel van PVC vloeren is de waterbestendigheid. Je kunt PVC tegels dus ook gewoon in je badkamer, toilet en keuken (door)leggen. Hierdoor creëer je eenheid in je interieur.

PVC tegels met een natuurlijke uitstraling

Bij een tegelvloer denk je waarschijnlijk direct aan natuursteen of keramische tegels. Robuust en natuurlijk! Er kleven echter wel nadelen aan dit materiaal. Daarom zijn de PVC tegels een welkom alternatief. Dankzij de nieuwste technieken hebben de tegels een fijn en gedetailleerd design. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke look en zijn ze bijna niet van een echt stenen vloeren te onderscheiden. Daarnaast bestaat onze collectie uit PVC tegels met een industriële betonlook. De PVC vloeren betonlook hebben dat stoere, robuuste karakter van een echte betonvloer, maar met alle voordelen van een PVC vloer. Zo zijn PVC tegels heel sterk, onderhoudsvriendelijk en gaan ze lang mee.

Alleen de allerbeste merken

Furnea werkt alleen samen met de allerbeste merken! En daar hoort het Belgische interieurmerk Floorify zeker bij. De PVC tegels van dit vloeren merk vallen op door de prachtige, natuurlijke designs en de bijzonder hoge productkwaliteit. Bovendien hebben de PVC tegels een groot formaat zodat je optisch meer ruimte en een speels effect creëert. Het merk heeft een eigen Rigid core ontwikkeld waardoor de PVC tegels een oersterke kern hebben. De vloeren kunnen dus zelfs het drukke en chaotische gezinslevens zonder kleerscheuren doorstaan. Overweeg je dus om PVC tegels te kopen? Dan raden wij je zeker aan om bij de collectie van dit vloeren merk te kijken!

PVC tegels kopen bij Furnea

In onze online meubelwinkel vind je een grote collectie PVC tegels in verschillende kleuren en designs. Online een nieuwe vloer kopen heeft zo zijn voordelen. Je kan lekker met je laptop op schoot onbeperkt door de collectie heen scrollen en de modellen vergelijken. Maar, zeker bij een nieuwe vloer is het toch fijn om deze even in het echt te bekijken. Daarom zijn de PVC tegels uit onze collectie te bezichtigen in onze showroom in Schiedam. Wij nodigen je van harte uit om gezellig langs te komen. Koop je de PVC tegels via onze website of in onze showroom? Dan kan je rekenen voor veel voordelen waaronder 5 jaar gegarandeerd garantie. Wil je dus PVC tegels en ondervloeren waar je jarenlang van kan genieten? Koop jouw nieuwe vloer bij Furnea!