Lions Design

(209 artikelen)

Lions Design bij Furnea | Voor een unieke draai aan je inrichting

Lions Design, opgericht in 2016, is een heel jong merk. Maar ondanks dat Lions Design nog niet zo lang bestaat, heeft het zijn sporen al meer dan verdiend. Mooie materialen met een unieke uitstraling maakt dat Lions Design al snel een belangrijke speler in de meubelbranche is geworden. Door middel van eenvoud en harmonie wil Lions Design tijdloze creaties ontwerpen die bij diverse woonstijlen passen. De meubels van dit merk kun je niet anders dan ook in je huis willen hebben!

Een prachtige collectie

Lions Design heeft een prachtige collectie. Zo vindt je hier een veelzijdig aanbod van meubels voor diverse vertrekken in huis. Lions Design biedt bijvoorbeeld bedden met een prachtige uitstraling waar je de hele nacht heerlijk op slaapt. Naast je bed van Lions Design zet je een van de nachtkastjes van het merk neer. Vergeet ook niet het ruime aanbod van meubels voor de hal en de mooiste verlichting om sfeer in je woning aan te brengen. Ook voor een mooie salontafel of TV meubel slaag je bij dit mooie merk.

Lions Design meubels kopen bij Furnea

Het kan niet anders dan dat ook jij je hart verliest aan dit leuke Nederlandse meubelmerk. Furnea heeft de collectie overzichtelijk op een rij gezet. Je vindt dan ook altijd snel wat je zoekt. Heb je al gevonden wat je zocht? Kijk dan ook even of we nog een aantrekkelijke combibundel bieden of een onderhoudsproduct adviseren. Weet je zeker dat je alles hebt, dan plaats je eenvoudig je bestelling. Je maakt een keuze uit een van de vele betaalmogelijkheden en vervolgens plaats je je bestelling. Je krijgt van ons altijd een bevestigingsmail en een Track en Trace-code. Zo kun je altijd zien wanneer de bezorger je bestelling komt brengen. Omdat wij jouw tevredenheid erg belangrijk vinden, krijg je altijd 100 dagen bedenktijd. Voor de beste klantenservice bestel je je Lions Design bij Furnea.