Germania Aledo serie | fonkelende halmeubels met een luxueuze uitstraling

(10 artikelen)

Aledo serie: fonkelende halmeubels met een luxueuze uitstraling

De Aledo halmeubels van Germania zijn fonkelend. Niet alleen omdat ze dankzij hun prachtige vormgeving fonkeltjes in je ogen brengen, maar ook omdat ze letterlijk schitteren. Ze zijn namelijk bijna allemaal voorzien van hoogglans voorpanelen. Als het voor jou mag opvallen, is de Aledo serie op zijn minst gezegd interessant om te ontdekken. De mooie meubels zijn allemaal bij Furnea te verkrijgen. Neem zeker een kijkje in de collectie als je nieuwsgierig bent. Je krijgt er geen spijt van!

Perfecte combinatie van charme en luxe

Germania heeft goed nagedacht over het design van de Aledo meubels. De bedoeling was om een luxueuze halmeubel set te creëren die ook warmte uitstraalt. En daar is het merk zeker in geslaagd! Dit voornamelijk dankzij de combinatie van hoogglans voorpanelen met melamine houten panelen die een Navarra eiken uitstraling hebben.

Het maakt dus niet uit of je van een luxueuze of warme meubels houdt, de Aledo collectie maakt je altijd blij! Dankzij hun strak design en witte kleur, passen ze ook erg mooi bij andere meubels. Advies nodig over hoe je ze kan combineren? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Plezier om te onderhouden

Sommige meubels vergen extra onderhoud en zijn moeilijk om te reinigen. Leuk is anders, want je verliest dan veel tijd. En je hebt vast wel iets beters te doen dan uren je meubels te schrobben, toch?

De Aledo meubels zijn anders. Want ze maken je het makkelijk en besparen je tijd. Hoogglans voorpanelen zijn namelijk erg eenvoudig te reinigen en onderhouden. Al wat je nodig hebt is de Elite Polish Wood Care Kit en Cleaner en een zacht doekje. Met deze producten reinig je bovendien niet alleen je meubels, maar zorg je ook voor een goed onderhoud. Zo wordt de levensduur nog aanzienlijk verlengd!

Alles wat je nodig hebt in een halmeubel set

De Aledo serie geeft je verschillende opties: of je koopt je halmeubels apart of je kiest voor een halmeubel set. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. De makkelijkste optie is echter om een halmeubel set te kopen, want zo hoef je zelf de meubels niet meer bij elkaar te zoeken.

In de Aledo collectie zijn er bovendien verschillende halmeubel sets om uit te kiezen: een kleinere met een schoenenkast en spiegel, en een grotere met een halkast, spiegel, kapstok, halbank en schoenenkast. Er is dus voor elk wat wils! En als je dan toch halmeubels mist, kan je ze nog bijkopen.

De soft close deuren verlengen de levensduur

De Aledo meubels hebben dankzij de kwalitatieve materialen waaruit ze zijn vervaardigd, een lange levensduur. De kasten hebben ook allemaal soft close deuren. Dit systeem zorgt voor een zachte sluiting van de deuren waardoor de kastjes niet beschadigd raken. Op die manier kan jij nog zoveel langer van deze prachtige halmeubels genieten.

Luxueuze halmeubels kopen bij Furnea

De luxueuze halmeubels uit de Aledo collectie koop je het best bij Furnea. Want bij ons word je uitvoerig in de watten gelegd. Zo rekenen wij je niets aan voor de bezorging en geven we je 100 dagen bedenktijd. Zijn de Aledo meubels toch niet wat je ervan verwacht? Dan kan je ze geheel kosteloos retourneren. Zo neem je geen enkel risico!

Furnea verwent je ook met 5 jaar gegarandeerde garantie. Daarnaast kan je altijd bij ons terecht met al je vragen. Je kunt ook onze onze showroom in Schiedam bezoeken. Je wordt er verwelkomd met een heerlijk koffietje of theetje en mag er altijd rekenen op advies van onze interieurexperts. Als je niet langs kan komen, helpen wij je uiteraard ook online graag verder!