Jual Furnishings | Eiken curved in retro stijl

(18 artikelen)

Jual Furnishings | Eiken meubels in retro stijl

Jual Furnishings is een Brits meubelmerk. Het merk behoort zelfs tot de grootste meubelleveranciers van het Britse land. De meubels worden vooral gekenmerkt door een tijdloos design. Toch zijn de ontwerpen allesbehalve saai te noemen. Het merk ontwerpt meubels met rechte en ronde lijnen en maakt veel gebruik van materialen zoals hout, glas en metaal. Met Jual Furnishings richt je je woning in met meubels van uitstekende kwaliteit.

Retro stijl met ronde vormen

De meubels binnen deze collectie vallen op door hun warme kleur en uitnodigende ronde vormen. Het geheel is gemaakt van eiken gefineerd massief eikenhout. Afhankelijk van het meubel dat je kiest, is er ook gebruik gemaakt van veiligheid glas en chroom. Je krijgt hiermee een speelse combinatie tussen retro met de ronde vormen en stoer en tijdloos met het veiligheidsglas en chroom. Een prachtige set woonkamermeubels die qua uitstraling mee kan met alle trends van toen, nu en de toekomst.

Eiken curved woonkamermeubels kopen bij Furnea

Heb je er al helemaal een beeld bij hoe deze set in jouw woonkamer staat? Plaats je bestelling bij Furnea en maak een keuze voor diverse betaalmogelijkheden. Afhankelijk van je bestelwaarde kun je je nieuwe set ook rentevrij betalen in drie termijnen. Ook krijg je altijd 5 jaar garantie en 100 dagen bedenktijd op je bestelling. Furnea beschikt over de Thuiswinkel waarborg. Voor het juiste onderhoud raden we je aan om de bijpassende Woodclean reiniger mee te bestellen.