SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Is het al tijd voor een echte kinder bureaustoel?

(12 artikelen)

Je kind wordt al een hele kerel, of een hele meid. Misschien heb je al een kinder bureau in de kinderkamer, maar de tijd komt eraan dat speelgoed langzaam plaats gaat maken voor ‘serieuze’ zaken. En bij een bureau hoort natuurlijk een kinder bureaustoel. Eerst om te knutselen of te tekenen, later voor huiswerk. Veel kinderen krijgen dat al vroeg op de basisschool, dus een bureau is geen luxe, net als een kinder bureaustoel en 'volwassen' kinderkamer meubels. Het voordeel van een kinder bureaustoel is dat hij perfect past bij een kinder bureau en dat je de zithoogte in veel gevallen kunt aanpassen. Een kinder bureaustoel kopen doe je dus hier online. 

Een kinder bureaustoel is er in alle kleuren van de regenboog

Wat de smaak van je kind ook is, er is een passende kinder bureaustoel. Je kunt natuurlijk kiezen voor een stoel zonder wielen met een fijne stevige rugleuning, maar je kunt ook kiezen voor een ‘echte’ bureaustoel. Want ook een kinder bureaustoel heeft wielen, een verstelbare hoogte en soms ook een verstelbare rugleuning. Je schuift de kinder bureaustoel zo gemakkelijk aan het bureau en de kleuren combineren bij de vele mogelijkheden van de kinderkamer meubels. Zet er een kinderboekenkast en een kinder ladeblok bij en jouw kind is zo trots als een pauw op deze prachtige ‘grote’ kinderkamer. Ook kun je een kinder bureaustoel aanpassen aan de kamer. Zo hebben wij een kinder bureaustoel blauw en een kinder bureaustoel roze.

Bestel je kinder bureaustoel online bij Furnea.nl

Moeilijk kiezen hoor, uit zoveel kleuren. Maar wel met één voordeel: de lievelingskleur van je kind zit er altijd bij. Dus, kies je goedkope kinder bureaustoel, bestel hem simpel en eenvoudig en voor je het weet staat de kinder bureaustoel in de kamer van je kind. Hij wordt verzekerd thuisbezorgd en dankzij onze slimme inkopers heb je bij Furnea.nl altijd korting. Bovendien, is hij niet naar je zin, dan heb je veertien dagen de tijd om hem te retourneren. Vul de kinderkamer aan met een kinderbureau en kinder ladeblok.