Wandlampen bij Furnea

(9 artikelen)

Wandlampen bij Furnea | Sfeervolle lichtpuntjes in huis

Licht & ruimte

Waarom zou je wandlampen kopen als je ook kunt kiezen voor een leuke vloerlamp of tafellamp? Die vraag krijgen we regelmatig. Waarschijnlijk omdat wandlampen wat minderen bekend zijn. We geven natuurlijk graag antwoorden op deze vraag: wandlampen zijn heel andere modellen dan de lampen voor op de tafel en de kast, of de modellen die je neer kunt zetten. Een wandlamp moet je namelijk aan de muur monteren. Daarom worden wandlampen ook wel muurlampen genoemd. Lampen bevestigen aan de muur heeft een groot voordeel: ze nemen weinig ruimte in beslag. Daarom zijn wandlampen ideaal voor kleinere ruimtes zoals je hal. Maar ook je woonkamer of slaapkamer kun je natuurlijk aankleden met een sfeervolle lamp aan de muur! Omdat een muurlamp geen hoofdrol speelt, creëer je subtiele lichtpuntjes in huis. Dit zorgt voor een fijne en gezellige sfeer!

Verlicht je eyecatchers

De belangrijkste functie van wandlampen? Zorgen voor licht! Licht is aan de ene kant functioneel om bijvoorbeeld ‘s avond je boek te kunnen lezen. Aan de andere kant zorgt licht voor de nodige dosis sfeer in de ruimte. Wandlampen zijn bij uitstek geschikt om te kunnen spelen met licht en bijzondere eyecatchers zoals een schilderij, beeld of kast in de spotlight te zetten. Lampen zoals vloerlampen en tafellampen zijn wat minder geschikt voor deze sfeervolle manier van verlichten en nemen meer ruimte in beslag. Daarnaast zijn wandlampen echt een kunstwerk voor aan je muur. Kies dus voor een stijlvol en opvallend exemplaar dat past bij jouw woonstijl. Zo is de wandlamp echt een onderdeel van je interieur.

Sfeervolle meubelmerken

Wandlampen zijn er in verschillende soorten en maten. Dat is natuurlijk heel logisch, want iedereen heeft een eigen, unieke woonsmaak. Kijk maar eens naar onze collectie wandlampen. Je merkt dat de ontwerpen worden gebaseerd op verschillende woonstijlen en de actuele woontrends. Van een zwarte wandlamp tot een industriële wandlamp, er is keuze genoeg! Neem een voorbeeld aan onze collectie van het meubelmerk Richmond Interiors. Zoveel modellen, stijlen en ontwerpen, iedereen kan bij Furnea slagen voor een mooie wandlamp. En wil je een echte eyecatcher aan de muur? Dan combineer je de wandlampen met een lichtbron van het Nederlands meubelmerk Calex Holland. Zo is een wandlamp Furnea een waardevolle toevoeging voor jouw interieur.

Wandlampen kopen bij Furnea

Is er in jouw interieur ruimte voor wandlamp? Dan moet je die kans zeker niet laten liggen. En heb je er geen ruimte voor? Dan maak je die! Want wandlampen mogen echt niet ontbreken in het hedendaagse interieur. Bekijk daarom hier onze collectie en bestel je wandlamp vandaag nog! Voor je het weet staan onze bezorgers bij jou voor de deur om je nieuwe, favoriete aankoop af te leveren. Even monteren en je kunt genieten van sfeervol licht! Wist je trouwens dat Furnea gratis bezorging en retour aanbiedt? Hierdoor is je wandlamp online kopen nog leuker! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de 100 dagen bedenktijd en de verschillende betaalmethodes. Kortom: Furnea is dé online woonwinkel voor al jouw wandlampen.