San Francisco Serie | Innovatieve klassiekers

(12 artikelen)

San Francisco Serie | Innovatieve klassiekers

Sfeervol hout met een touch of white

De San Francisco Serie is een innovatieve serie woonkamer, werkkamer en slaapkamer meubels. De modellen hebben veelal schuine pootjes en een prachtige afwerking van echt houtfineer. Bij sommige modellen uit de complete woonkamer is de warme houtkleur zelfs gecombineerd met de frisse uitstraling van wit. De San Francisco Serie matcht daarom mooi bij een Retro woonstijl. 

Technologische snufjes

De San Francisco Serie is echter veel meer dan oogstrelende ontwerpen met een prachtige afwerking. Sommige werkkamer meubels zijn namelijk voorzien van diverse technologische snufjes. We noemen er een paar op: bluetooth en USB verbinding, speakers, LED verlichting en een draadloze oplader. Je kunt de ruimte dus verlichten, een muziekje afspelen en je telefoon opladen. Hierdoor passen de Retro meubels perfect binnen het smart living concept.

San Francisco Serie kopen bij Furnea

Alle modellen uit de San Francisco Serie zijn online te bestellen bij Furnea, en daar zijn we best trots op! Het meubelmerk Jual Furnishings is de ontwerper van deze fantastische serie. Dit merk heeft Engelse roots. Dit zie je niet alleen aan de ontwerpen, maar dit betekent ook dat de Francisco Serie wordt geleverd met een Engelse stekker. Maar, met een stekker omvormer kun je de meubels gelukkig ook hier in Nederland gebruiken. Nog een interessant detail: op de San Francisco Serie krijg je 5 jaar gegarandeerd garantie.