PVC Eindprofielen: voor de perfecte afwerking van je vloer

(45 artikelen)

PVC Eindprofielen: voor een strakke en mooie afsluiting

De eindprofielen van Floorify zijn ideaal als je geen plinten gebruikt en je toch wilt zorgen voor een mooie overgang van je vloer naar de muur. Ook kunnen ze gebruikt worden voor het afsluiten van je vloerbedekking, bij bijvoorbeeld openslaande deuren of balkondeuren. Er zijn heel wat opties op vlak van kleur. Je vindt dus gegarandeerd het beste eindprofiel om jouw vloer mee af te sluiten!

Een charmante houtlook om nooit genoeg van te krijgen

Het grote voordeel van de Floorify eindprofielen is dat ze voorzien zijn van een charmante houtlook. Ze bestaan in verschillende kleuren en bootsten dus diverse houtsoorten na. De profielen werden zelfs zo nauwkeurig vervaardigd dat je ze nog nauwelijks van echt hout kan onderscheiden. Maar doordat pvc steviger is, zijn ze een beter alternatief!

Lange levensduur

Pvc eindprofielen zijn erg sterk. Laat je er per ongeluk iets op vallen? Dan is dat geen probleem! Om die reden gaan ze lang mee. Dankzij hun duurzaamheid zijn ze ook ideaal om te gebruiken met kleine deugnieten in huis. Want een pvc eindprofiel krijgen ze niet zomaar stuk!

Eindprofielen kopen bij Furnea

Furnea is de plek bij uitstek om eindprofielen te kopen, want bij ons hoef je niet voor de bezorging te betalen. Ook bieden wij je 100 dagen bedenktijd. Dat wil zeggen dat je 100 dagen de tijd krijgt om je profielen kosteloos te retourneren. Zo kan jij eerst kijken of het eindprofiel wel mooi bij je vloer past!