Jual Furnishings | Walnoot curved in retro stijl

(17 artikelen)

Jual Furnishings | Curved meubels in retro stijl

Jual Furnishings is een van de grootste en bekendste Britse meubelmerken en dat is natuurlijk niet voor niets. Het merk laat bijvoorbeeld zien dat meubels met een tijdloos design helemaal niet saai, maar ook heel spannend kunnen zijn. Het voordeel van het tijdloze design is dat de meubels van dit merk in vrijwel ieder interieur passen en met het juiste onderhoud een mensenleven mee kunnen, ongeacht de trends van dat moment. Het merk biedt diverse series waarbinnen je eenvoudig meubels op elkaar afstemt. Kijk maar eens naar deze collectie walnoot curved meubels met een retro uitstraling.

Warm walnoot met mooie ronde vormen

Deze prachtige walnoot curved meubels zijn een blikvanger voor iedere ruimte. Het retro design met ronde vormen brengt je terug in de tijd en geeft je een warm gevoel. De warmte die walnoot uitstraalt vult iedere ruimte met een heel prettige sfeer. De meubels zijn afgewerkt met hoogwaardig krasvast fineer. Verder is er zwart veiligheidsglas en aluminium in de meubels verwerkt. Combineer dit met zwart en walnoot fineer delen en je krijgt een uniek design zoals zichtbaar in deze set meubels. Al met al zijn de meubels in deze set werkelijk geweldig om naar te kijken. Maak je alvast een plekje vrij?

Walnoot curved meubels kopen bij Furnea

Heb jij al een complete indeling van je woonkamer in gedachten? Plaats dan snel je bestelling bij Furnea en geniet van vele voordelen. Maak bijvoorbeeld een keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Afhankelijk van de hoogte van de bestelwaarde kun je bij Furnea zowel achteraf als rentevrij gespreid betalen in drie termijnen. Furnea is met het Thuiswinkel Waarborg jouw betrouwbare online shop voor meubels van Jual Furnishings. Heb je geen tijd of zin om de meubels in elkaar te zetten, of beschik je over twee linker handen? Bestel dan de montageservice mee en krijg de meubels gemonteerd geleverd!