PVC vloeren betonlook bij Furnea

(17 artikelen)

PVC vloeren betonlook bij Furnea

Kies voor gemak & kwaliteit

PVC vloeren betonlook passen perfect bij een industriële woonstijl. Al is het waarschijnlijk niet de eerste soort vloeren waar je aan denkt bij een stoere inrichting. Een Industrieel interieur herken je aan ruwe en robuuste materialen. PVC vloeren, oftewel kunststof vloeren, horen op het eerste gezicht niet in dit plaatje thuis. Toch zien we PVC vloeren betonlook steeds vaker terugkomen in het industriële interieur. Waarom? Door de nieuwste technieken zijn de PVC vloeren betonlook nauwelijks van gietvloeren of gepolijste betonvloeren te onderscheiden. Daarnaast is dit type vloer eenvoudig te leggen, oersterk en heel gemakkelijk schoon te maken. De keuze is dus snel gemaakt!

Ga voor stoer met PVC vloeren betonlook

PVC vloeren betonlook hebben een stoere uitstraling. De vloeren zijn verkrijgbaar in stroken en PVC tegels. De tegels zijn toch wel één van onze favorieten. Vooral het grote formaat van de tegels is een groot pluspunt. Hierdoor zijn de PVC vloeren betonlook niet alleen snel te leggen, maar ook de naden zijn haast onzichtbaar. En een echte betonvloer is natuurlijk naadloos. PVC vloeren betonlook hebben niet alleen die stoere uitstraling, maar zijn ook ontzettend makkelijk in onderhoud en blijven lang mooi. Een stofzuiger en dweil eroverheen en je bent klaar! Daarnaast blijven PVC vloeren betonlook door de sterke eigenschappen lang mooi waardoor je jaren geniet van jouw stoere vloer.

Alleen de beste vloeren merken

PVC vloeren betonlook zijn van zichzelf al oersterk. Maar onder de vloeren van PVC zitten ook grote kwaliteitsverschillen. En bij Furnea willen we koste wat kost alleen de beste kwaliteit aanbieden. Daarom zijn wij een verkooppunt van het Belgische vloeren merk Floorify. De vloeren van dit merk onderscheiden zich door een harde kern en een innovatieve toplaag. Wordt jouw vloer intensief gebruikt? Dan zijn de PVC vloeren betonlook van dit merk zeer aan te raden. Daarnaast zijn de vloeren waterbestendig. Je kunt ze dus ook in je badkamer, toilet of keuken leggen. Een stoere vloer in iedere ruimte van je woning? Het kan met deze PVC vloeren betonlook!

PVC vloeren betonlook kopen bij Furnea

PVC vloeren betonlook zijn dan wel niet gemaakt van natuurlijke materialen, de kleur en het design wil je misschien toch even in het echt bekijken. Daarom hebben wij de vloeren niet alleen online, maar ook in onze showroom ter bezichtiging. Kom daarom gerust even langs in de showroom in Schiedam en laat je adviseren door één van onze interieurstylisten. Ben je eruit? Dan bestel je jouw PVC vloeren betonlook en ondervloeren gemakkelijk online of in de showroom. Furnea wil jou niet alleen blij maken met een goede vloer, maar ook het bestelproces vergemakkelijken. Daarom bieden wij gratis bezorging & retour aan. Dat is het gemak van PVC vloeren betonlook kopen bij Furnea.