PVC hoge plinten: voor de perfecte afwerking van je vloer

(59 artikelen)

Hoge PVC plinten: geef de ruimte een extra gezellig uitstraling

PVC plinten zorgen voor de perfecte afwerking van je PVC vloer. Hoewel er veel modellen verkrijgbaar zijn, zijn hoge plinten toch wel één van de beste soorten die je kan kiezen. Omdat ze extra opvallen zorgen ze namelijk voor meer sfeer in de ruimte. Dit soort plinten hebben ook nog heel wat andere voordelen!

Perfect voor in grote en hoge ruimtes

Hoe groter en hoger een ruimte is, hoe hoger je kan gaan met je plinten. In grotere ruimtes is het vooral aangeraden om hoge PVC plinten te gebruiken, omdat ze op die manier meer opvallen. Door hun charmante uitstraling maken ze een ruimte bovendien zoveel knusser en stijlvoller. Onze Floorify hoge plinten kan je plaatsen door middel van kitten.

Duurzaam en modieus

Doordat onze hoge plinten volledig uit PVC gemaakt zijn kan je er jarenlang van genieten. Onze plinten ogen bovendien stuk voor stuk modieus. Je hebt de keuze uit verschillende designs. Zo is er bijvoorbeeld de Floorify Wool hoge PVC plint met een ruige houtstructuur. Ideaal als je gezelligheid in je woning wilt brengen. Daarnaast heb je de Floorify Whitsundays PVC hoge plint met een iets zachtere uitstraling. Maar er is nog veel meer keuze. Neem dus een kijkje in ons assortiment en kies je favoriete uitvoering om je PVC vloer mee te vervolledigen!

Hoge plinten kopen bij Furnea

Ben je van plan om hoge PVC plinten te kopen? Dan zit je bij Furnea goed. Bij ons krijg je namelijk 5 jaar gegarandeerde garantie op je plinten. Dat betekent dus dat je er zorgeloos van kan genieten. Daarnaast is de verzending gratis en mag je ook binnen de 100 dagen kosteloos retourneren.