Rho Serie | elegante meubels met een Scandinavische feel

(10 artikelen)

Rho serie: elegante meubels met een Scandinavische feel

Houd jij van Scandinavische meubels? Dan kan de Rho serie van Hygge Interiors je ongetwijfeld bekoren. Doordat de meubels uit deze collectie volledig uit hout gemaakt zijn, passen ze echter ook mooi bij andere interieur types. Vooral als gezelligheid centraal moet staan. Deze serie is bovendien erg uitgebreid waardoor je er een hele ruimte mee kan opfleuren. Bekijk nu de mogelijkheden en creëer binnenkort ook de meest warme thuis om volop van te genieten! 

Eindeloos genieten van een stralend interieur 

De elegante vormgeving en het gebruik van massief eikenhout maakt de Rho meubels helemaal onweerstaanbaar. Deze houtsoort is bovendien niet alleen heel erg mooi om naar te kijken, maar ook ontzettend duurzaam. Dat betekent dus dat je eindeloze jaren van de Rho meubelen én een stralend interieur kan genieten. Daar word je pas blij van!

Je onderhoudt de meubelen ook erg makkelijk met de Wood Decor Cleaner. Door dit product af en toe te gebruiken, verleng je de levensduur aanzienlijk. Het is dus sterk aangeraden om het bij te bestellen. Als je het product samen koopt met het Rho meubel krijg je bovendien een extra korting. Zo bespaar je heel wat geld!

Alles voor een complete woonkamer 

Het grote voordeel van de Rho serie is dat deze erg uitgebreid is. Je vindt er dus niet alleen een dressoir, maar ook een tv-meubel, een eettafel, een salontafel en nog veel meer. Bovendien zijn heel wat meubelen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Je kan dus je hele interieur mooi bij elkaar laten passen. Op die manier zorg je tevens voor een onevenaarbare sfeer in je woonkamer.

Naast woonkamermeubelen vind je in de collectie ook meubels voor in je werkruimte en je eetkamer. Je kan dezelfde warme sfeer dus ook doortrekken in deze ruimtes. Dat is een groot voordeel, want zo wordt je woning al helemaal onweerstaanbaar!

Meubels die ontworpen zijn voor jouw gemak 

De meubels uit de Rho serie zijn ook erg praktisch vormgegeven. De meest kasten zijn namelijk voorzien van heel wat lades. Daar kan jij mooi je spullen in plaatsen. Zo houd jij je woning altijd netjes opgeruimd! 

De eetkamertafel uit de collectie is nog eens extra handig, omdat het uitschuifbaar is. Daardoor kan je het in verschillende situaties gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de momenten waarop je bezoek over de vloer krijgt. Met deze topper in huis heeft iedereen voldoende ruimte om comfortabel te eten. Je merkt dus dat er goed over het ontwerp van deze sfeervolle meubelen werd nagedacht.

Massief eikenhouten meubels kopen bij Furnea 

Massief eikenhouten meubels kopen? Dat doe je het best bij Furnea. Want bij ons krijg je heel wat extra's. Zo kan jij altijd rekenen op gratis bezorging. Daarnaast krijg je boven op elke aankoop 5 jaar gegarandeerde garantie. Dat komt goed van pas als je kids in huis hebt, want dan is een ongelukje snel gebeurd. Dankzij deze garantie kan jij dus zonder zorgen genieten van je meubelen.

Meubels kopen bij Furnea heeft ook als voordeel dat je ze binnen de 100 dagen gratis mag retourneren. Dat betekent ook dat je ze kan bestellen, zien hoe ze in je interieur passen en vervolgens terugsturen als ze je niet aanstaan. Er hangen dus geen verplichtingen aan vast. Ben jij nog aan het twijfelen en wil je graag advies op maat? Dan mag je ons altijd contacteren!