Fratelli bankstel - Zelf samenstellen

(21 artikelen)

Richmond Interiors Fratelli bankstel | zelf samenstellen bij Furnea

Ben je het beu om dagen-, weken- en misschien zelfs maandenlang te zoeken naar de perfecte zitbank? Dan is er goed nieuws, want Richmond Interiors biedt je de mogelijkheid om je eigen zitbank samen te stellen aan de hand van de Fratelli zitbank modules. Het is de makkelijkste manier om een zitbank te creëren die voldoet aan al je wensen en noden. Ontdek er meer over! 

Topper van het meubelmerk Richmond Interiors 

Het meubelmerk Richmond Interiors verrijkt met trots ons assortiment. En ook al onze klanten zijn er dol op, want het merk durft zich onderscheiden met zijn opvallende eyecatchers die er uiterst luxueus uitzien. Daarnaast werd er bij het ontwerpen veel rekening gehouden met comfort en duurzaamheid. Als je kiest voor de Fratelli zitbankmodules weet je dus zeker dat het goed zit!

Bekijk de mooie reeds samengestelde modellen in ons assortiment 

De zitbank elementen kan je gebruiken om een zitbank naar wens samen te stellen, maar het is eveneens mogelijk om te kiezen voor een van die Fratelli zitbanken die wij al samengesteld hebben voor jou. Zo maak je het jezelf nog makkelijker!

Er zijn diverse modellen om uit te kiezen. En ze zijn stuk voor stuk samengesteld op basis van populariteit en gebruiksvriendelijkheid. Bekijk ze allemaal en wie weet zit de perfecte zitbank voor jou er al bij. Is dat niet het geval? Dan kan je er nog voor kiezen om je zitbank zelf samen te stellen!

Zelf je zitbank samenstellen is kinderspel 

Een zitbank op maat? Daar droomt iedereen van. En het leuke is dat het helemaal niet moeilijk is om te doen. Je kan al een gepersonaliseerde zitbank verkrijgen door de stof, het kleur, het model en de poten te kiezen. Hieronder ontdek je de verschillende aanpassingsmogelijkheden!

Bepaal het juiste model 

Zitbanken bestaan in diverse modellen. Zo kan je kiezen voor een kleine twee- of driezitsbank. Deze is ideaal voor in een kleine ruimte en kan je perfect combineren met andere kleine zitbanken of fauteuils. Een hoekzitbank is een andere optie. Het biedt je veel zitplaats waardoor het geschikt is voor middelgrote tot grote gezinnen.

Telt je huishouden erg veel personen? Dan raden wij een u-bank aan. Een zitbank met chaise longue gedeelte maakt relaxen dan weer heerlijker en zo heeft ieder model zijn eigen voordelen. Als je twijfelt over wat de beste optie is voor jou, kan je altijd raad vragen aan ons! 

Kies een mooie kleur en stof 

Of je nu voor een u-bank, hoekbank of andere soort zitbank kiest, de look is altijd van groot belang. En daar heeft de stof en kleur veel invloed op. Bij Richmond Interiors heb je op vlak van stof en kleur alvast veel opties. Zo kan je kiezen voor een teddybeerzachte boucléstof of een mooie natuurlijke polyesterstof met linnen in verwerkt.

De kleuren gaan van zwart tot okergeel en van roze tot grijs. Het maakt niet uit of je van sombere of felle kleurtjes houdt, want voor iedereen zijn er voldoende opties. Het is wel belangrijk om goed na te denken over deze keuze.

Geniet langer van je blikvanger 

Hoewel Richmond Interiors staat voor de hoogste kwaliteit, is het nog steeds belangrijk om je stoffen zitmeubel goed te onderhouden. Op die manier verhoog je de levensduur namelijk aanzienlijk. Wij raden je de Royal Textile Care Kit aan, omdat deze kit alles bevat om je meubel optimaal mee te reinigen en onderhouden. Daarnaast is het afkomstig van een betrouwbaar en kwalitatief merk, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over het beschadigen van je zitbank! 

Er zijn zoveel meer opties in de Furnea showroom 

Wil je al de mogelijkheden voor het ontwerpen van een zitbank op maat ontdekken? Dan is het aangeraden om langs te komen in onze showroom. Als je langskomt, kan je bovendien alle stoffen en kleuren van dichtbij bewonderen waardoor je zeker weet dat je de juiste keuzes maakt.

Daarnaast zijn er in de Furnea showroom steeds interieurexperts aanwezig die je professioneel advies kunnen geven. Een bezoekje brengen aan de Furnea showroom is bovendien erg leuk, want je wordt er hartelijk ontvangen en kan er terecht met al je vragen!