KidsOnly Alex serie | plezierige kinderkamermeubels voor rekenwondertjes

(10 artikelen)

Alex serie: plezierige kinderkamermeubels voor rekenwondertjes 

Je kleine rekenwonder die dol is op getallen en alles wat daarmee te maken heeft, maak je superblij met de Alex meubels van KidsOnly. Deze coole meubels zijn namelijk allemaal versierd met vrolijke cijfers. Vindt je kind wiskunde helemaal niet leuk? Dan maak je hem of haar alsnog erg blij met deze meubels, want ze hebben een unieke speelse look. Daarnaast zijn ze veilig en comfy. Benieuwd? Bekijk bij Furnea dan de volledige kinderkamer collectie samen met je kleine deugniet!

Versierd met nummers voor een stoere uitstraling 

De Alex kinderkamermeubels hebben allemaal een mooie bruine kleur en zijn stuk voor stuk voorzien van grote cijfers. Ze zijn dus ontzettend leuk om naar te kijken. Door hun warme kleur voegen ze ook heel wat gezelligheid toe aan de kinderkamer.

En dat is zeker niet onbelangrijk, want een kind spendeert doorgaans veel tijd in zijn of haar slaapkamer. Het is namelijk de plek waar hij of zij speelt, slaapt, rust, studeert én van privacy geniet. De Alex meubels zijn dus gewoonweg onmisbaar! 

Gemaakt om lang mee te gaan 

De meubels uit de Alex collectie zijn gemaakt van massief grenenhout. Dit is een duurzame houtsoort die goed tegen een stootje kan. Bovendien zijn ze allemaal afgewerkt met een naturel laklaagje. De Alex meubels zijn dus gemaakt om lang mee te gaan. En er is goed nieuws, want als je ze onderhoudt met de Matt Polish Wood Care Kit gaan ze nog langer mee.

De meubels zijn bovendien zo vormgegeven dat ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote kids. Ook als je kindje gegroeid is, hoef je ze dus niet te vervangen. De Alex meubels zijn om die reden een goede investering!

Talrijke serie voor een compleet interieur 

Niets is zo fijn als een stralend interieur. En daar zorg je voor door te kiezen voor verschillende kinderkamermeubels uit één collectie, want zo past alles perfect bij elkaar. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de collectie alle meubels bezit die je kind nodig heeft. Dat is gelukkig het geval bij de Alex collectie.

In de serie vind je namelijk een boekenkast, een kinderbureau, een commode, een nachtkastje, een kledingkast en een bed. Meer heeft je kleine spruit niet nodig! Alle meubels hebben hetzelfde design, maar zijn wel van andere cijfers voorzien om het speciaal te houden. 

Plezierige kinderkamermeubels kopen bij Furnea 

De volledige Alex serie vind je terug bij Furnea aan mooie prijzen. Haal ze allemaal in huis! Twijfel je nog? Dan hoef je niet te wachten om ze te bestellen, want je mag ze bij ons gratis retourneren binnen de 100 dagen. Het grote voordeel daarvan is dat je eerst kan zien hoe ze in de kinderkamer staan. De kans op een miskoop is dan ook onbestaande!

Furnea verwent je daarbovenop met gratis bezorging en 5 jaar gegarandeerde garantie. Ook voor in je eigen slaapkamer vind je bij ons trouwens heel wat prachtige meubels. Handig om alles samen te kunnen kopen! Vind je het fijn om sommige meubels voor de aankoop in het echt te zien? Kom dan naar de Furnea showroom. Je bent er alvast van harte welkom.