KidsOnly Bonny serie | praktische kinderkamermeubels in een vrolijk jasje

(28 artikelen)

Bonny serie: praktische kinderkamermeubels in een vrolijk jasje

Je lieve zoon of dochter doe je geen groter plezier dan met een mooie kinderkamer. En dan zijn de juiste kinderkamermeubels natuurlijk belangrijk. Deze uit de Bonny serie van KidsOnly zijn alvast echte aanraders, want ze zijn stevig, veilig, praktisch en zien er erg leuk uit. Ontdek ze samen met je kind in ons assortiment. Je deugniet zal je dankbaar zijn!

Plezierig om naar te kijken en kwalitatief

Als je op zoek bent naar kinderkamermeubels die er erg leuk uitzien, heb je ze gevonden. De Bonny meubels hebben namelijk een mooie speelse uitstraling. Ze maken kids dan ook erg blij. Het fijne is dat je kan kiezen uit heel wat kleurtjes. Daardoor zijn er voor ieder kind de juiste Bonny meubels.

Van de kwaliteit hoef je ook al niet wakker te liggen. Alle meubels uit deze collectie zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig meubelplaathout en metaal. Daarnaast zijn ze afgewerkt met melamine. Je reinigt ze makkelijk en snel met de Foam Cleaner.

Kinderkamermeubels met tal van opbergmogelijkheden

De Bonny meubels zijn heel slim ontworpen. Ze zijn namelijk voorzien van diverse lades en kastjes. Dat is handig, want op die manier kan je kind altijd zijn of haar speelgoed opbergen en blijft de ruimte netjes opgeruimd. Er zijn zelfs bedden die een ingebouwd uitschuifbare bureau hebben. Hoe handig is dat?!

Doordat de meubels zoveel opbergruimte bieden, sparen ze tevens veel plaats uit. En ook geld, want je hoeft minder kasten te kopen. De Bonny meubels zijn dus echte must-haves voor kids en maken ook ouders blij!

Voor ieder kind het ideale bed

In de Bonny serie vind je een kledingkasten en bedden in diverse formaten. Vooral qua bedden heb je ontzettend veel opties. Zo zijn er kajuitbedden, hoogslapers en halfhoogslapers die niet alleen verkrijgbaar zijn in diverse kleuren, maar ook in meerdere uitvoeringen.

Er zijn bijvoorbeeld (half)hoogslapers die voorzien zijn van een uitschuifbureau. Andere hebben ook een slaaplade en zo zijn er nog heel wat mogelijkheden. De kans is heel groot dat het perfecte bed voor jouw kind er ook bij is. Bekijk dus zeker de verschillende opties!

Kleurrijke kinderkamermeubels kopen bij Furnea

Kinderkamermeubels kopen? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben naast de Bonny meubels nog vele andere leuke series die je er eventueel mee kan combineren. Je creëert bij Furnea dus eenvoudig een complete kinderkamer.

Daarnaast bezorgen we al je meubels gratis en geven we 5 jaar gegarandeerde garantie bij iedere aankoop. Bij Furnea vind je ook meubels voor in de rest van je woning. Je kunt een greep van onze collectie komen bewonderen in onze showroom in Schiedam!