KidsOnly Robin serie | Kinderkamermeubels om bij weg te dromen

(19 artikelen)

Robin serie: Kinderkamermeubels om bij weg te dromen 

De droom van ieder kind is om een mooie kamer te hebben waarin hij of zij heerlijk kan slapen, spelen en studeren. Jij kan de dromen van je kleintje werkelijkheid maken door de Robin meubels van KidsOnly aan te schaffen. De meubels zien er speels uit, zijn praktisch en veilig. Meer kan je van een kinderkamermeubel niet verlangen. Je kind wordt er dus blij van. En jij ook, want er is niets mooier dan je kind gelukkig te zien. De Robin serie moet je dus ontdekken!

Toffe meubels voor je kleine schat

Als je de Robin meubels aan je zoon of dochter laat tonen, zal je waarschijnlijk te horen krijgen hoe leuk ze wel zijn. Ze zijn namelijk voorzien van vrolijke strepen en hebben een mooie witte kleur. Het design is dus precies afgestemd op kids zoals dat altijd het geval is bij de meubels van KidsOnly. 

Dat is erg belangrijk, want als je saaie meubels koopt, geniet je kind niet optimaal van zijn of haar slaapkamer. En dat is jammer, want uiteindelijk is dat toch wel het allerbelangrijkste. 

Combineerbaar met andere kinderkamermeubels 

De kinderkamermeubels uit de Robin serie kan je eenvoudig combineren met de meubels uit de andere collecties van KidsOnly. Om je een voorbeeld te geven: de Erik en Lewis serie passen erg mooi bij de Robin meubels, omdat ze een gelijkaardig patroon hebben. Geen zin om diverse series met elkaar te combineren? Ook geen probleem, want de Robin collectie is erg uitgebreid. Alles wat je kind nodig heeft in de ruimte, vind je dus in de serie terug!

Voor kleine en grote deugnieten

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar kinderkamermeubels voor je kleuter of tiener, want de Robin collectie is geschikt voor zowel grote als kleinere kids. Het design spreekt namelijk kinderen van iedere leeftijd aan. Bovendien zijn vele meubels uit de serie verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.

Het bed uit de serie bestaat bijvoorbeeld in een formaat van 90 x 200 cm en 120 x 200 cm. De laatste optie is ideaal voor tieners, omdat zij meer ruimte nodig hebben. Je kan bovendien kiezen voor een hip kajuitbed dat er iets stoerder uitziet. Ook de kledingkasten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en passen dus bij elk kind. Het grote voordeel van een serie die geschikt is voor diverse leeftijden, is dat je niet snel nieuwe meubels hoeft te kopen. 

Alleen het beste voor je kind

De Robin meubels bieden je zoon of dochter het beste. Ze zijn namelijk gemaakt van mdf-hout en massief grenenhout waardoor ze erg kwalitatief zijn. Daarnaast zijn ze afgewerkt met matte lak en dus eenvoudig te reinigen. Omdat ze tevens uitgerust zijn met soft-close lades gaan ze zelfs nog langer mee. Als je kiest voor deze serie, schenk je je kind dus onderhoudsvriendelijke meubels waar hij of zij talloze jaren van kan genieten! 

Leuke kinderkamermeubels kopen bij Furnea 

Furnea is de beste plek om leuke kinderkamermeubels te kopen, omdat je bij ons alles gratis bezorgd krijgt. Daarbovenop ontvang je 5 jaar gegarandeerde garantie en mag je betalen zoals je dat zelf verkiest. En alsof dat nog niet genoeg is, geven wij je de kans om je meubels binnen de 100 dagen gratis terug te sturen. Zo neem je geen enkel risico!

Furnea heeft trouwens een showroom waar je een deel van ons assortiment in het echt kan komen bekijken, mocht je toch nog met twijfels zitten. Daarnaast hebben wij een team van interieurexperts dat je maar al te graag helpt, zowel offline als online.