Ronde bartafels bij Furnea

(7 artikelen)

Ronde bartafels bij Furnea | Gezellig samen rond de tafel

Ronde bartafel: om aan te zitten of staan

Bartafels zijn ontzettend populair. Niet gek, want met zo’n hoge tafel kun je alle kanten op. Gebruik een grote ronde bartafel met krukken als originele eettafel. Ontbijten, lunchen, dineren, borrelen, je doet het ineens allemaal in stijl. Of zet een kleine ronde bartafel in de hoek van de kamer met een mooi beeld of een grote plant. Gebruik als statafel als je een gezellig feestje hebt. En ook in een receptieruimte, op evenementen of in een horecagelegenheid zijn ronde bartafels ontzettend leuk en handig. Er zijn ook bartafels die in hoogte verstelbaar zijn en jou zo nog meer toepassingsmogelijkheden geven.

Van vintage ronde bartafel tot moderne American Diner statafel

In de collectie van Furnea vind je ronde bartafels in verschillende stijlen. Zo zijn er mooie hoge ronde bartafels in vintage stijl met een onderstel van oud metaal en een houten tafelblad. Zo’n ronde houten bartafel is super sfeervol en een echte blikvanger. Of wat denk je van een hoge tafel met blanke houten poten en een wit tafelblad? Modern en minimalistisch en een mooi rustpunt in jouw interieur. Er zijn ook handige kleine ronde bartafels met een grote voet. Perfecte statafels! Je kunt ook gaan voor een American Diner stijl statafel. Feel like Elvis! Kortom, keuze genoeg!

Tip: Bij Furnea verkopen we ook allerlei barkrukken en mooie barstoelen om te combineren met jouw nieuwe ronde bartafel.   

Maak kennis met de meubelmerken van Furnea

De ronde bartafels in ons aanbod ontwerpen en produceren we niet zelf. Dat laten we graag over aan de experts. Als het gaat om ronde bartafels behoren Bondy Living, Interlink SAS en Sky Style tot onze favoriete meubelmerken. Door jarenlange ervaring, enorm veel creativiteit en goede kennis van de huidige woontrends zijn de ontwerpers steeds weer in staat een mooie tafel tot leven te brengen. Bij Furnea zijn we dan ook best trots dat we deze blikvangers mogen verkopen. En dat voor een fijne prijs. De design ronde bartafels zijn namelijk niet alleen prachtig om te zien, maar ook betaalbaar. Nice!

Ronde bartafel kopen bij Furnea

Wil je een hoge ronde tafel kopen? Dan ben je van harte welkom bij Furnea. In onze uitgebreide collectie vind je vast en zeker een bartafel waar je helemaal blij van wordt. Alle ronde bartafels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer stevig en geschikt voor intensief gebruik. En bij Furnea profiteer je van nog meer voordelen. Bezorging is gratis, net als retourneren. Je hebt bovendien 100 dagen retourrecht en ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie. Je kunt jouw nieuwe ronde statafel of bartafel direct, achteraf of in termijnen betalen. Vragen mag je altijd stellen aan onze klantenservice. Genoeg gelezen. Maak snel een keuze uit ons aanbod ronde bartafels!