Boxsprings bij Furnea

(21 artikelen)

Boxsprings bij Furnea | Tover jouw slaapkamer om in een hotelsuite

De voordelen van een boxspring

Wat is precies een boxspring en wat zijn de voordelen van dit type bed? Een boxspring is een combinatie van een onderstel op poten en een matras. Kies je voor een complete boxspring, dan is ook een topdekmatras inbegrepen. Het onderstel bestaat uit een box met daarin een metalen frame. De box, het matras en de matrastopper zorgen samen voor een goede ondersteuning van jouw lichaam en voor optimaal comfort tijdens het slapen. Een boxspring heeft daarnaast een luxe uitstraling. Dit komt onder andere doordat dit type bed hoger is dan een normaal bed. Ook vormt het boxspring bed een mooi geheel: de box, het matras en het hoofdbord zijn bekleed met hetzelfde materiaal.  

Van handige boxspring met opbergruimte tot luxe elektrische boxspring

Bij Furnea verkopen we boxsprings in alle soorten en maten. Op een kinderkamer, studeerkamer of kleine slaapkamer is een twijfelaar boxspring van 140 x 200 cm. een uitstekende keuze. Of kies hier voor een boxspring met opbergruimte. Een bed en opbergkast ineen! Singels kunnen heerlijk slapen in een eenpersoons boxspring. Elk bed in onze collectie heeft een luxe uitstraling. Er zijn diverse stijlen mogelijk. Een zwarte lederlook boxspring, een bed met bruine stoffen bekleding, een originele houten variant, een elektrische boxspring en nog veel meer.

Tip: Naast boxsprings verkopen we ook andere meubels om jouw slaapkamer compleet te maken. Nachtkastjes bijvoorbeeld, maar ook kledingkasten en kaptafels.

Boxsprings, boxsprings en nog meer boxsprings

Boxsprings genoeg in onze Furnea collectie. Onze favoriete meubelleveranciers van boxsprings zijn Rocky en Davidi Design. Davidi Design is van Nederlandse bodem en ontwerpt naast normale boxsprings ook elektrische boxsprings. Elk matras is apart te verstellen. Gooi het voeteneinde omhoog, creëer een comfortabel kuiltje voor je billen of zet het hoofdeinde omhoog als je gaat lezen. De normale boxsprings van Davidi Design zijn vrijwel allemaal voorzien van opbergruimte onder de bedbodem. Het meubelmerk Rocky verkoopt een aantal leuke boxsprings voor de kinderkamer. Elke boxspring in de Furnea collectie is stevig en uniek en zet je vol trots neer in jouw slaapkamer!

Eenpersoons of tweepersoons boxspring bed kopen bij Furnea

Bij Furnea kun je uitstekend een eenpersoons of tweepersoons boxspring bed kopen. Dat doe je gewoon online vanuit jouw luie stoel. Bestel met een paar muisklikken, betaal in een beveiligde omgeving en wacht vervolgens tot onze bezorgers bij je op de stoep staan. Dankzij een grote voorraad boxsprings kunnen we snelle levertijden hanteren. Onze meubel montagedienst zet tegen een kleine vergoeding het bed meteen voor je in elkaar. Makkelijk toch? Bovendien is bezorging gratis en heb je de mogelijkheid om rentevrij gespreid te betalen. Daarnaast heb je 100 dagen retourrecht. Genoeg reden om in onze webwinkel te shoppen! Ga ook voor een luxe en comfortabele slaapplek en kies voor een van de fijne boxsprings van Furnea!