Rimini Zwart Serie | Unieke blikvangers voor in je woonkamer

(7 artikelen)

Rimini serie: unieke blikvangers voor in je woonkamer 

De Rimini serie van Benvenuto Design laat het hart sneller slaan van iedereen die houdt van meubels met een bijzondere uitstraling. Er is maar een gevaar: eens je deze handige en mooie meubelen gebruikt in je interieur, wil je nooit geen andere meer. Ben je ook benieuwd naar de prachtige Rimini collectie en vraag jij je af of het iets voor jou is? Ontdek er dan alles over!

Bijzonder design om verliefd op te worden

Het is vooral de unieke vormgeving die de Rimini serie van Benvenuto Design kenmerkt. De meubels uit dit assortiment bieden je namelijk heel wat opbergplaats. En ze doen dat op zo'n manier dat jij al je spullen ordelijk kan indelen. Ze zijn dan ook de droom van iedereen die veel belang hecht aan orde en netheid. 

De blikvangers uit de serie hebben bijvoorbeeld allemaal open en gesloten schappen. Dat geeft je de mogelijkheid om je accessoires tentoon te stellen en je minder mooie spulletjes uit het zicht te plaatsen. Door de vele onderverdelingen vind jij ook altijd alles eenvoudig terug. Denk eens aan de tijd die je daarmee uitspaart!

Uiterst duurzaam en eenvoudig in onderhoud 

Elk meubel uit de Rimini collectie is vervaardigd uit kwalitatief meubelplaathout. Daarnaast zijn ze allen afgewerkt met een melaminelaag. Deze laag maakt de meubels nog duurzamer en makkelijker in onderhoud. 

In onze webshop verkopen wij bovendien het ideale product om deze schoonheden mee te onderhouden: de Foam Cleaner. Het fijne is dat je een extra korting krijgt als je het product samen met de Rimini meubels bestelt. Zo komt het je heel wat goedkoper uit! 

Stoer, trendy of elegant?

Iedereen is anders. Daarom zien de perfecte meubels er ook voor elke persoon verschillend uit. De meubels uit de Rimini serie zijn echter voor bijna iedereen een goede keuze, omdat ze verkrijgbaar zijn in heel wat verschillende kleuren en uitvoeringen. Wil jij meer licht en stijl in je interieur brengen? Dan kan je kiezen voor de hooglans wit met betongrijze meubels.

Als je houdt van een meer stoere look, zijn de donkere varianten een betere optie voor jou. De meubels zijn daarnaast verkrijgbaar met een houtkleur. Deze zijn ideaal indien het je bedoeling is om zoveel mogelijkheid gezelligheid in je interieur te brengen. Kan je moeilijk kiezen? Dan helpen wij je graag bij het maken van de juiste beslissing!

De beste keuze voor ieder interieur 

De Rimini meubels van Benvenuto Design zijn strak vormgegeven en verkrijgbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen. Om die reden zijn ze geschikt voor diverse interieurstijlen. Maar ze doen het vooral goed in een modern of industrieel interieur. 

Door hun elegante look kan je ze ook goed combineren met andere meubelen in onze webshop. Voornamelijk als deze ook uit hout vervaardigd zijn. Je hebt zeker meer dan keuze genoeg. Als je het moeilijk vindt om het mooi te combineren, kan je ook op onze hulp rekenen!

Slim soft close systeem voor een langere levensduur

Het soft close systeem waarvan de meubels voorzien zijn, is ook het vermelden waard. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat je deuren en lades erg stil kan sluiten. Dat heeft als voordeel dat het geen lawaai maakt en dat het schade aan je meubel voorkomt. Dat betekent dus ook dat je nog langer kan genieten van de Rimini blikvangers!

Op maat van elk gezin 

De prachtige Rimini meubelen zijn ook op maat van ieder gezin gemaakt. De meeste meubels zijn namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn er kleinere dressoirs met twee deuren die goed van pas komen als je niet veel ruimte hebt in je woonkamer. Maar er zijn ook modellen met drie of vier deuren. Datzelfde geldt voor de andere meubels in de collectie. 

Stijlvolle meubels kopen bij Furnea 

Er is geen betere plek om stijlvolle meubels te kopen dan bij Furnea. Want bij ons word je in de watten gelegd. Allereerst hoef je niet extra te betalen voor de bezorging. Daarnaast krijg je altijd 5 jaar gegarandeerde garantie. Ook geeft Furnea je 100 dagen de tijd om je meubels kosteloos te retourneren. Je loopt dus geen enkel risico, want je kan de meubels uitproberen zonder verplichtingen.

Bij Furnea vind je bovendien al de meubelen die je nodig hebt voor het ontwerpen van je droominterieur, omdat je ruimte keuze hebt. Daarnaast kan jij je altijd laten adviseren door onze interieurexperts waardoor je een miskoop vermijdt. Er zijn dus redenen genoeg om je meubels te kopen bij Furnea!