Topix Serie | Modern Eiken / Wit

(4 artikelen)

Topix serie | Uniek en van uitstekende kwaliteit

Het Duitse meubelmerk Germania ontwerpt al ruim 50 jaar de mooiste meubels. Een uniek design van hoge kwaliteit staat bij het merk voorop. Tevens zie je dat je voor Duitse degelijkheid helemaal niet diep in de buidel hoeft te tasten. Het merk biedt complete series waarbinnen de meubels helemaal op elkaar zijn afgestemd. Zoek je nog meubels om je hal mee in te richten? Dan is de Topix serie een echte aanrader.

Moderne en heldere uitstraling

Een opgeruimde hal waar je vrije doorgang hebt, zonder dat de rondslingerende jassen en schoenen als je persoonlijke stormbaan voelt? Dat bereik je eenvoudig met deze stijlvolle halmeubelset uit de Topix serie. Een moderne en heldere uitstraling met warme accenten is wat deze meubels tot de blikvanger van de hal maken. De meubels zijn gemaakt van melamine gecoat hout en voor bescherming voorzien van ABS randen. De deurtjes en lades sluiten soepel door het softclose systeem. De planken in de kasten zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je eenvoudig de indeling op je persoonlijke behoeftes aanpassen. De meubels uit de Topix serie zijn uiteraard van de uitstekende kwaliteit waar Germania zo om bekend staat. Nu heb je de keuze om losse meubels uit de serie te kopen. Heb je echter een complete inrichting voor de hal nodig? Bespaar je dan de moeite van al het zoekwerk en bestel de complete halmeubelset in een keer.

Topix serie kopen bij Furnea

Zie jij het al voor je hoe deze mooie Topix serie halmeubelset staat te stralen in de hal? Voor een compleet aanbod en de beste service ben je bij Furnea aan het juiste adres. Bestel jij de Topix serie bij Furnea dan geniet je in ieder geval altijd van 5 jaar garantie op je bestelling en 100 dagen bedenktijd. In bepaalde gevallen kun je achteraf betalen of gespreid betalen in rentevrije termijnen. Dit hangt af van de bestelwaarde. Ben jij 'gezegend' met twee linkerhanden of heb je geen zin om met de schroevendraaier in de weer te gaan, kies dan voor onze montageservice bij het plaatsen van je bestelling.