Huisbed: het leukste slaapplekje voor je kleine schat

(39 artikelen)

Huisbed: het leukste slaapplekje voor je kleine schat

Is het tijd voor een groot bed voor je zoon of dochter? Dan wil je natuurlijk niet het eerste het beste bed kopen. Want je wilt er zeker van zijn dat je kind er heerlijk in slaapt. Als je kiest voor een van de huisbedden van KidsOnly heb je die zekerheid, omdat de bedden ontworpen zijn om je kleine schat optimaal comfort te bieden. Bovendien zijn de huisbedden heel erg geliefd bij kids. Hoe kan dat ook anders? Ze zijn superleuk. Bij Furnea vind je ze in verschillende afmetingen, kleuren en modellen. Neem een kijkje in het assortiment en vind het ideale huisbed voor je zoon of dochter!

KidsOnly maakt kids én ouders blij

De huisbedden in ons assortiment zijn allemaal gemaakt door KidsOnly. Dit is een van onze beste merken, omdat het weet hoe het kinderen én ouders blij moet maken. Het merk houdt namelijk rekening met wat de allerkleinsten leuk vinden zonder daarbij de veiligheid of het comfort van het meubel uit het oog te verliezen.

Bovendien zijn de meubels van uitstekende kwaliteit. Kids kunnen er dus lang van genieten en voor ouders zijn ze voordelig, want ze hoeven niet meteen nieuwe kinderkamermeubels te kopen. Naast huisbedden maakt het merk nog tal van andere toffe kinderkamermeubels. Ook deze zijn erg interessant om te ontdekken!

Een bed om lang van te genieten

Om de zoveel maanden een nieuw kinderbed kopen? Dat is niet zo fijn, want na een tijdje voel je je portemonnee heel wat lichter worden. Door een huisbed te kopen, spaar je geld uit, omdat het erg kwalitatief is. De meeste kinderbedden in de vorm van een huisje zijn namelijk gemaakt van massief grenenhout. In sommige modellen zit ook mdf-hout verwerkt. Daarnaast zijn ze allemaal afgewerkt met een matlaklaag. Dankzij de uitstekende kwaliteit beleeft je kind er tevens tal van jaren plezier aan. Zo hoort het ook!

Tof slaap- én speelplekje

Huisbedden zijn de allerleukste kinderbedden, want ze zijn niet alleen fijn om in te slapen maar bieden je kind ook een knus speelplekje. Zeker met wat creativiteit! Door er bijvoorbeeld een laken overheen te hangen, creëer je de coolste speeltent. Vul het vervolgens met speelgoed en kussens en je kind kan er heerlijk in spelen. Ook een fijn plaatsje om in alle rust een boekje in te lezen!

De open constructie leent zich bovendien perfect voor het aanbrengen van versiering. Zo kan je er lichtslingers of andere decoratie aan bevestigen om de sfeer in de ruimte te bevorderen. Dit creative bed biedt dus eindeloze mogelijkheden!

Mee met de laatste nieuwe interieurtrends

Een huisbed is genderneutraal. Het kan dus voor zowel jongens als meisjes gekocht worden. Een neutrale kinderkamer is tegenwoordig ontzettend populair. Door een huisbed te kopen, ben je dus mee met de laatste nieuwe interieurtrends. Als broer en zus in dezelfde kamer slapen, is een huisbed kopen tevens de perfecte manier om ze beiden tevreden te stellen en ruzie te vermijden!

Huisbedden in verschillende stijlen, afmetingen en kleuren

Als je een kijkje neemt in het KidsOnly assortiment, zal je zien dat er niet één maar meerdere kinderbedden in de vorm van een huisje verkrijgbaar zijn. Dat is fijn, want ieder kind is anders en heeft dus andere noden en voorkeuren. Doordat de bedhuisjes in diverse stijlen, afmetingen en kleuren bestaan, vind je zeker een bedhuisje dat perfect bij je kind past!

Voor de nog wat kleinere kids is er bijvoorbeeld het Casami huisbed. Dit kinderbed is namelijk ook verkrijgbaar in de afmetingen 70x140 cm. Als er twee kids in een slaapkamer slapen, is het Dallas huisbed met slaaplade dan weer een goede optie. En zo is er voor iedereen het geschikte bed. Het is ook interessant om de boomhutbedden te bekijken. Dit zijn eigenlijk hoge huisbedden.

Huisbed kopen bij Furnea

De mooiste slaapkamer bedden vind je dus bij Furnea. En als je besluit om een bed te kopen bij ons, krijg je het gratis bezorgd. Bovendien heb je 100 dagen de tijd om het kosteloos terug te sturen indien jij of je kind niet tevreden zijn. Maar die kans is heel klein!

Bij Furnea ontvang je bovendien 5 jaar gegarandeerde garantie bij iedere aankoop en mag je altijd rekenen op het advies van onze interieurexperts. Furnea is dus de beste plek om een huisbed te kopen!