L - keukens bij Furnea | Mix & Match

(14 artikelen)

De praktische L-keuken: gezelligheid en opbergruimte

Ben je op zoek naar een gezellige en praktische keukenopstelling met veel opbergruimte? Dan is de L-keuken, ook wel bekend als hoekkeuken, een goede optie. Met zijn open vorm en ruimte voor een bar is de L-keuken perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Ontdek alle mogelijkheden van de L-keuken bij Furnea, de CBW erkende keukenspecialist. Onze ervaren keukenadviseurs staan voor je klaar om de verschillende mogelijkheden met je door te nemen en een 3D-ontwerp van jouw droomkeuken te maken. En vergeet niet om tijdens je bezoek ook een kijkje te nemen bij onze maatwerk eettafels en stoelen.

Kenmerken van de L-keuken

De L-keuken, ook wel hoekkeuken genoemd, is een uiterst efficiënte keukenopstelling. Meestal wordt een deel van de keuken tegen een muur geplaatst, terwijl het andere deel vrijstaand is. Dit biedt de mogelijkheid om een bar te creëren. Door bovenkasten te plaatsen, kan er extra opbergruimte worden gecreëerd. De L-keuken past perfect in elke keukenstijl, of je nu van landelijk of modern houdt. Vergeleken met andere keukenopstellingen is de L-keuken het gemakkelijkst te plaatsen. Wil je de mogelijkheden van een L-keuken ontdekken? Bezoek dan onze CBW-erkende keukenshowroom en laat onze keukenadviseurs een 3D-ontwerp maken van jouw ideale keuken. En vergeet niet om meteen onze op maat gemaakte eettafels en stoelen te bekijken!

Tips voor het inrichten van een L-keuken

Een L-keuken biedt veel ruimte, dus het is belangrijk om deze ruimte goed te benutten. Kies voor een grote kookplaat en spoelbak, maar zorg er wel voor dat er voldoende werkruimte tussen beide overblijft voor het bereiden van je eten. Denk hierbij niet alleen aan ruimte voor het smeren van een boterham, maar ook aan voldoende ruimte voor het snijden van groenten. Plaats je koelkast aan een van de uiteinden van de L-keuken voor optimale functionaliteit. Furnea Keukens biedt een uitgebreide selectie van spoelbakken, kranen en keukenapparatuur van topmerken. Wil je extra opbergruimte? Kies dan voor een carrousel. Deze wordt in de hoek van de keuken geplaatst en benut de beschikbare ruimte optimaal. Bij Furnea Keukens krijg je standaard 10 jaar garantie op keukens en meubels, en 2 tot 5 jaar garantie op keukenapparatuur, afhankelijk van het merk.

De open uitstraling van de L-keuken biedt de perfecte oplossing

De open uitstraling van de L-keuken biedt de perfecte oplossing wanneer je graag kookt voor je gasten terwijl de deur naar de woonkamer openstaat. Zelfs wanneer je beperkte ruimte hebt, is de L-keuken een goede optie omdat deze de keuken en woonkamer gemakkelijk met elkaar verbindt. Bovendien biedt de L-keuken veel opbergruimte, waardoor het altijd netjes oogt. 

Ontdek de veelzijdigheid van L-keukens

Ontdek de veelzijdigheid van L-keukens en kies een stijl die bij jou past! Of je nu gaat voor een witte, grijze of zwarte keuken, een matte, hoogglans of betonlook afwerking, of gefreesde deurtjes in een landelijke stijl, bij Furnea Keukens hebben we voor ieder wat wils. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte keukenbladen en grepen die passen bij jouw stijl en voorkeur. Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne of greeploze stijl, de keuze is aan jou! En het beste is: je nieuwe keuken wordt gratis bij jou thuisbezorgd en onze montagedienst staat klaar om de keuken vakkundig voor jou te installeren.