Yorkshire Serie | tover je hal om tot een sfeervol paradijs

(11 artikelen)

Yorkshire | Tover je hal om tot een sfeervol paradijs

De beste meubels voor je hal? Dat zijn ongetwijfeld deze uit de Yorkshire serie van Nova Design. Hoe kan dat dan ook anders? De meubels zijn stuk voor stuk elegant en hebben hier en daar enkele ruigere accenten. Ideaal om de ruimte opvallend te maken! Ontdek nu de verschillende toppers uit de serie, je krijgt er zeker geen spijt van! 

Creëer een complete hal

Het fijne aan de Yorkshire serie is dat het diverse halmeubelen bevat. Zo vind je er bijvoorbeeld spiegels, kapstokken, schoenenkasten en nog veel meer. Perfect als je graag voor een mooi geheel wilt zorgen. De meubels passen dankzij hun strak design ook mooi bij vele van de andere Nova Design collecties. Dus ook als je al andere meubels hebt gekocht, zijn ze een mooie aanvulling! 

Langer genieten dankzij de uitstekende duurzaamheid

Wanneer je ervoor kiest om nieuwe halmeubels te kopen, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. En dat is mogelijk als je voor de meubels uit de Yorkshire collectie kiest! Ze zijn namelijk vervaardigd uit gefineerd eikenhout. Sommige blikvangers zijn ook voorzien van metalen details. Stuk voor stuk erg kwalitatieve materialen. Je kan de meubels goed onderhouden met onze Wood Decor Cleaner en zo zorgen voor een nog langere levensduur.

Zorg voor een onevenaarbare sfeer

Wat de meubels uit de Yorkshire collectie zo bijzonder maakt, is ongetwijfeld hun strakke uitstraling. Ze zijn dan ook een must-have voor een modern én industrieel interieur. Maar de meubelen passen dankzij hun warmte en elegantie ook perfect bij een landelijk interieur. De stoere metalen accenten die sommige meubels bezitten maken je interieur ook extra pittig. Een groot voordeel!

Maak het jezelf eenvoudig

Eén van de grootste voordelen van de Yorkshire meubelen is dat ze voorzien zijn van een soft close systeem. Dat betekent dat je de schuiven en kasten met slechts één druk kan openen en sluiten. De meubelen zijn hierdoor superhandig in gebruik. Het soft close systeem zorgt bovendien voor een langere levensduur van je meubel en dat is altijd mooi meegenomen!

Halmeubels kopen bij Furnea

Halmeubelen kopen? Dat doe je ongetwijfeld het best bij Furnea. Bij ons mag je al je meubelen namelijk 100 dagen lang uitproberen. Ben je toch niet helemaal tevreden? Stuur ze dan binnen deze tijd geheel kosteloos terug! Als je je meubelen koopt bij Furnea krijg je ze bovendien steeds gratis bezorgd.

En er is meer: Furnea heeft een uitgebreid aanbod waardoor je altijd vind wat je zoekt. Je kan ze zowel online als in onze showroom terugvinden. Bovenop je aankopen biedt Furnea je bovendien 5 jaar gegarandeerde garantie, waardoor je steeds koopt met een gerust hart!