Toledo Serie | Strak design

(8 artikelen)

Toledo Serie | Strak design

Nova Design heeft een groot deel van de collectie onderverdeeld in series. Hierdoor kun je je inrichting binnen een serie meubels eenvoudig op elkaar afstemmen. De Toledo serie is een van de series die je van dit Duitse meubelmerk koopt. De Toledo serie biedt met de halmeubelset een complete inrichting voor de hal. Of je nu een spiegel zoekt om bij het verlaten van het huis je make-up nog even te checken of een opbergkast voor schoenen en jassen, binnen de Toledo serie slaag je altijd.

Een warme binnenkomer

Ze zeggen wel dat de eerste indruk de beste is toch? En dus wil jij een warme en uitnodigende sfeer achterlaten in je hal. Zo eentje die tegen je gasten zegt dat ze van harte welkom zijn. De halmeubelset uit de Toledo serie laat een onuitwisbare indruk achter, én zorgt ervoor dat je hal keurig is opgeruimd. In de meubels uit deze serie is een warme sfeer heel goed gecombineerd met een subtiele stoere look. De meubels zijn afgewerkt met een melamine coating en zijn voorzien van handgrepen en poten van metaal. Het aanbod van de meubels binnen deze serie is zeer veelzijdig met voldoende oplossingen voor een opgeruimde hal.

Toledo serie kopen bij Furnea

Nova Design is een heel veelzijdig merk waar je eenvoudig je hele woning mee inricht. Bestel je deze Toledo serie, dan raden we je aan om de Wood Decor Cleaner mee te bestellen voor de juiste reiniging. Bij Furnea krijg je altijd een uitstekende service, zoals 100 dagen bedenktijd en 5 jaar garantie.