Counter stoelen bij Furnea

(28 artikelen)

Counter stoelen bij Furnea | Neem de gulden middenweg

De ideale zithoogte

Maak kennis met de counter stoel! Niet is zo vervelend als stoelen die te hoog of te laag zijn voor een tafel. Het zit heel ongemakkelijk, en dat is nog eens zacht uitgedrukt. We hebben natuurlijk de eetkamerstoel voor aan de normale tafels en de barkruk voor aan de bartafels. Maar, wat doe je met woonkamer meubels zoals de halfhoge bartafels, kookeilanden en counter tafels? Precies! Daar hebben we de counter stoel voor. Deze stoelen zijn iets hoger dan de eetkamerstoel en iets lager dan de standaard barkrukken. Er is geen standaard regel maar counter stoelen hebben over het algemeen een zithoogte van 60-67 cm. en zijn geschikt voor tafels met een hoogte van 90-110 cm.

Hoe combineer je een counter stoel? 

De counter stoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. Er zijn stoelen die je in hoogte kunt verstellen, modellen met een rugleuning en modellen met armleuningen. De counter stoel wordt vaak gecombineerd met een bartafel of kookeiland. Gezellig met vrienden een wijntje drinken aan de bartafel of een vorkje prikken aan je kookeiland. Een comfortabele stoel maakt de dagelijkse dingen in het leven een stuk leuker. Daarnaast hebben we natuurlijk de stijl. Een counter barkruk moet namelijk wel aansluiten bij jouw woonsmaak. Ben je fan van een stoffen zitting gecombineerd met houten poten? Of ga je liever voor stoere counter stoel met lederlook en metaal. Bij Furnea heb je genoeg te kiezen!

Ga lekker zitten dankzij deze meubelmerken 

De counter stoel wint aan populariteit. En dat is niet voor niks. We zien immers steeds vaker keukens met kookeilanden en hippe woonkamers met halfhoge tafels. Counter stoelen zijn dan ook een logisch vervolg op deze trends. De meubelmerken Bondy Living en Davidi Design zijn echte koplopers als het gaat om trends op woongebied. Daarom hebben deze merken al een leuke en uitgebreide collectie met counter barkrukken uitgebracht. Beide merken zijn overigens gespecialiseerd in zitmeubelen waardoor de modellen worden gekenmerkt door een hoge productkwaliteit, veel comfort en natuurlijk een stijlvolle uitstraling.

Counter stoel kopen bij Furnea

Heb je een kookeiland of halfhoge bar? Dan vind je hier de juiste counter stoel. Onze collectie is bijzonder, benaderbaar en aantrekkelijk. Koop je een stoel van Furnea? Dan heb je gegarandeerd een stoel waar je trots op kunt zijn. Alle modellen zijn online te bekijken, vergelijken en natuurlijk te bestellen. Met onze handige filters kun je de collectie aanpassen naar jouw wensen. Zoek je een bepaalde kleur of een bepaalde zithoogte? Geen probleem, bij Furnea vind je zeker een counter stoel die past bij jouw wensen. Naast bijzondere meubels vinden we een goede service ook erg belangrijk. Daarom heb je recht op 100 dagen bedenktijd. Zeker bij de aankoop van een counter barkruk is dit wel zo fijn. Als je een counter stoel online koopt weet je immers niet hoe hij zit en of de kleur wel past bij de tafel. Daarom heb je 100 dagen de tijd om hierachter te komen.