Industrieel wonen bij Furnea

Woonstijl industrieel

Het is overgewaaid uit de Verenigde Staten, New York om precies te zijn, en heeft in ons land ook een behoorlijke vlucht genomen: de woonstijl industrieel. En eigenlijk is het ontstaan uit een gebrek aan woonruimte. Om die reden werden grote pakhuizen en andere industriële panden namelijk omgetoverd tot woonhuizen. De ruwbouw bleef, zoals het karakteristieke industriële dus ook intact bleef. En dat valt dus bij heel erg veel mensen in de smaak.

Elke ruimte krijgt zo een stoer en rauw karakter

De woonstijl industrieel wordt gekenmerkt door de vaak unieke combinatie van materialen en kleuren die bij deze manier van inrichten passen. Elke woning krijgt met industriële producten een stoer en wat rauwer karakter, terwijl het daarnaast gewoon een zeer moderne uitstraling biedt. De kleuren die vooral een industriële inrichting kenmerken zijn vooral zwart, grijs, wit, bruin, cognac, blauw en ook groen. Vaak zie je in de accessoires juist wat meer felle kleuren als bijvoorbeeld geel, turquoise, oranje en ook blauw. Kenmerkend zijn verder de bakstenen muur en de betonwanden. Dankzij ons ruime assortiment kun je iedere ruimte in huis op industriële wijze inrichten. Zo hebben we niet alleen meubels voor in de woonkamer en de slaapkamer, maar ook badkamermeubels.

De woonstijl industrieel staat voor staal en beton

De woonstijl industrieel staat voor staal en beton. Het is bovendien hout, koper en steen en het staat voor een relatief jonge stijl. En wees gerust, want wil je een woonstijl industrieel, dan hoef je echt niet in een oud industrieel pand te wonen. Met onze producten tover je alle ruimtes om in een woonstijl industrieel. Het aanbod is steeds groter geworden, waardoor je van elke ruimte een industriële ruimte kunt maken. Mits je maar voor onze industriële producten kiest.

Met de juiste producten en een dosis creativiteit kom je ver

Het creëren van de industriële woonstijl vergt en de juiste meubels en de nodige creativiteit. Voordeel van deze industriële stijl is zeker het feit dat het prima te combineren is met een andere stijl. Zo kun je dus ook in fases overschakelen naar de woonstijl industrieel.

Verschillende aanbieders bieden alleen de beste en mooiste industriële meubels

Wie het aanbod in onze online shop bekijkt, die stuit op meubels die stoer, ruig, rauw en robuust zijn. De basismaterialen zijn steeds hout en metaal. In Davidi Design hebben we een merk dat meubels biedt die prima geschikt zijn voor de woonstijl industrieel. In Dan Form hebben we een andere aanbieder die kan zorgen voor een industriële woonstijl. Binnen de producten en binnen je industriële inrichting kun je prima combineren. Industrieel leent zich bij uitstek om te combineren met retro en new vintage bijvoorbeeld. Zo kun je dus ook steeds een nieuw tintje geven aan je interieur waardoor het steeds een uitdagende inrichting is en dat ook blijft. Een industriële stijl en inrichting biedt ontzettend veel voordelen en eindeloze combinatiemogelijkheden.

Producten met de beste prijs- kwaliteitsverhouding

Wil je en de mooiste industriële inrichting die er is en wil je ook nog eens gemak, check dan onze online shop en stel vanaf de bank of vanuit de luie stoel je industriële inrichting samen. Je bent er maar een paar muisklikken van verwijderd. En ondanks de kwaliteit van de producten die je bij ons koopt, bieden we ze aan tegen zeer scherpe prijzen. De producten staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Niets houd je dus tegen om ook te kiezen voor de woonstijl industrieel.

Ook in onze showroom vind je industriële meubels

Furnea heeft ook een showroom in Schiedam waar je een groot deel van de collectie kunt bekijken. Vind jij het bijvoorbeeld prettiger om onze bankstellen zelf uit te proberen, dan is dat mogelijk in onze showroom. Overigens is het goed om te weten dat je Bij Furnea ook altijd 100 dagen retourrecht en 5 jaar garantie krijgt. Ook betaal je bij Furnea geen verzendkosten en is het mogelijk om rentevrij achteraf te betalen.