Bodahl

(49 artikelen)

Bodahl bij Furnea | Echt robuust Deens design

Bodahl is nog een vrij jong meubelmerk waar je de mooiste eettafels en bijpassende eetkamerstoelen koopt. Dit Deense merk werd in 2011 opgericht door het echtpaar Bodahl. Kwaliteit, vakmanschap en een rustieke en robuuste uitstraling staan hier centraal. Bij de eettafels zie je veel hout en metaal terug en bij de stoelen wordt veel gebruik gemaakt van de mooiste stofsoorten, leer, hout en metaal.

Een eetkamertafel geheel naar smaak samen te stellen

Waar je bij sommige meubelmerken een keuze hebt uit een paar variaties in bijvoorbeeld kleuren en afmetingen, zijn de variaties bij de meubels van Bodahl eindeloos. Je kiest voor de eettafel bijvoorbeeld uit diverse bladen, bijvoorbeeld van Rustic Oak (rustiek eiken), Wild Oak (wildeiken), Walnoot, As, Linoleum en Fineer. Het mooie is dat je bij vrijwel ieder materiaal weer keuze uit verschillende kleuren hebt. Ook qua dikte van het blad en de afwerking van de rand heb je enorm veel mogelijkheden. Heb je de keuze gemaakt voor een blad, dan kies je ook voor een poot of onderstel. Denk hierbij weer aan U poten, kruispoten, spin poten en dunnere draad poten.

Geen eettafel compleet zonder mooie stoelen

Bodahl staat ook zeer bekend om het ruime aanbod van de mooiste eetkamerstoelen. Kies voor de mooiste materialen in de meest uiteenlopende kleuren. Zo pas je de eetkamerset heel eenvoudig op je eigen wensen aan en matcht de set perfect bij je keuken. Op het gebied van stoelen heb je keuze uit eetkamerstoelen en barstoelen.

Meer dan alleen eettafels en stoelen

Bodahl is een prachtig merk met meer dan alleen een rustieke meubels voor de keuken. Bekijk vooral eens de Extreme lijn met eettafels, eetkamerstoelen en salontafels in verschillende uitvoeringen. Ook de warmte van walnoot vind je hier in bijvoorbeeld een mooie vitrinekast, salontafel, tv-meubel en dressoir. En als je dan een mooie woonkamerset uit de Extreme lijn hebt samengesteld, dan geniet je ervan vanuit je mooie draaistoel van dezelfde collectie. Bodahl is een heel compleet merk waar je vrij eenvoudig woonkamer en keuken mee inricht.

Bodahl meubels kopen bij Furnea

We durven te wedden dat je binnen het aanbod van Bodahl bij Furnea altijd slaagt. Er zijn zo enorm veel keuzemogelijkheden dat het gewoon niet anders kan dan dat je iets vindt dat je bevalt. En als je dan Bodahl kopen gaat, dan kies je natuurlijk ook voor de service die je alleen bij Furnea krijgt. Heb je je bestelling geplaatst, dan bevestigen wij je order altijd. Bij Furnea heb je bij een bestelwaarde van minimaal €299,- de mogelijkheid om in drie rentevrije termijnen te betalen.