Chiaro Serie | Elegantie en luxe in je woonkamer

(10 artikelen)

Chiaro woonkamer serie: elegantie en luxe in je woonkamer 

De meubels uit de Chiaro serie maken je met hun bijzondere vormgeving meteen blij wanneer je ze ziet. Daarom zijn ze ook de perfecte keuze voor in je woonkamer. In deze ruimte is het namelijk erg belangrijk om de juiste sfeer te scheppen. Alleen zo geniet je van de rust die je verdient! 

Pure charme in een modern jasje

De Chiaro serie van Nova Design bevat charmante meubelen met een moderne uitstraling. Dit door de combinatie van MDF- en massief eikenhout. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de opvallende hoogglans meubels, maar er zijn ook matte meubels met een meer subtiele look! Elk model is voorzien van een handig self close systeem.

Creëer een mooi geheel en geniet nog meer 

Je spendeert heel wat tijd in je woonkamer. Daarom maak je het best zo gezellig mogelijk. Want dan kan je nog meer genieten! Het helpt al veel als je kiest voor één van de charmante blikvangers uit de Chiaro serie, maar het wordt nog beter als je diverse meubelen met elkaar combineert. En dat kan! De serie heeft diverse dressoirs, ladekasten en tv-meubels die perfect bij elkaar passen. Zo creëer je een mooi geheel!

Moderne woonkamermeubels kopen bij Furnea

Nieuwe meubels kopen is altijd leuk, maar het wordt nog veel plezieriger als je ervoor kiest om je meubelen te kopen bij Furnea. Bij ons hoef je geen bezorgingskosten te betalen en geniet je van 5 jaar gegarandeerde garantie. Daarnaast heb je een ruime keuze aan elegante meubelen. Redenen genoeg dus om je meubels bij Furnea te kopen!