Parallel keukens bij Furnea | Mix & Match

(14 artikelen)

Alle ruimte die je nodig hebt vind je bij een Parallel keuken!

Op zoek naar de meest praktische en ruimtelijke keukenopstelling? Dan is de parallel keuken wellicht de oplossing voor jou! Door de opstelling van twee rechte keukens tegenover elkaar heb je veel kastruimte en keukenblad tot je beschikking. Bij Furnea Keukens bieden wij parallel keukens in verschillende varianten, zoals twee keukenblokken, een keukenblok met een keukeneiland of een keukenblok met een kastenwand.

Om deze keukenopstelling te kunnen plaatsen, heb je wel een breder kookvertrek nodig. Dit geeft je de nodige loopruimte en zorgt ervoor dat je gemakkelijk kastjes kunt openen. Verder is de indeling volledig naar eigen wens in te richten. Ondanks de strakke en moderne uitstraling kun je een parallel keuken toch volledig personaliseren naar jouw smaak en stijl.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een parallel keuken in jouw woning? Breng dan een bezoek aan onze Furnea Keukens showroom in Schiedam. Onze experts laten je graag zien hoe deze keukenopstelling jouw keukenruimte kan transformeren en hoe je deze volledig naar jouw wensen kunt inrichten.

Trend van nu: Parallel keuken met heel veel wandkasten

De keuken evolueert en verandert met de tijd. Waar de keuken vroeger slechts een kookruimte was, wordt het tegenwoordig steeds meer gezien als een leefruimte. Een plek waar mensen graag samenkomen en tijd doorbrengen. Een van de trends die we zien in moderne keukens is de parallel keuken met kastenwand.

Deze keukenopstelling heeft een hoge kastenwand aan een kant van de keuken. Deze kastenwand biedt veel opbergruimte en kan tevens worden gebruikt voor het inbouwen van keukenapparatuur zoals een oven of een koffiemachine. De andere kant van de keuken bestaat uit een keukenblad met een kraan, spoelbak en kookplaat. Dit kan in de vorm van een keukeneiland in het midden van de ruimte zijn of als een rechte keuken met bovenkastjes tegen een muur.

Een keuken met kastenwand biedt tal van mogelijkheden en kan aan de persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Zo kan de keukenopstelling worden gecombineerd met verschillende kleuren en materialen om een unieke en moderne uitstraling te creëren. Breng een bezoek aan onze showroom in Schiedam om inspiratie op te doen en te zien hoe een parallel keuken met kastenwand jouw keukenruimte kan transformeren tot een gezellige en huiselijke leefruimte.

Waar dien je rekening mee te houden bij een parallel keuken?

Bij het ontwerpen van een parallel keuken zijn er enkele belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt tussen de twee keukenblokken. Dit betekent dat je minimaal 2 meter tussen de keukenblokken moet laten voor gemakkelijke toegang tot je keukenkastjes en vaatwasser. Daarnaast is het belangrijk om te bedenken wat jouw behoeften zijn: heb je behoefte aan veel opbergruimte? Dan is een parallel keuken met een kastenwand wellicht geschikt voor jou. Heb je juist meer behoefte aan werkruimte? Dan moet je kiezen voor twee rechte keukenblokken. Een parallel keuken met een keukeneiland biedt het beste van beide werelden, namelijk opberg- en werkruimte. Je kunt het keukeneiland zelfs omtoveren tot een bar waar familie en vrienden gezellig bij kunnen zitten terwijl jij aan het koken bent. Tot slot biedt de parallel keukenopstelling veel mogelijkheden en kun je deze keukenopstelling zo ontwerpen dat deze perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Koop je parallel keuken gerust bij Furnea

Wil je graag een keuken met parallel opstelling? Kom dan naar de Furnea Keukens showroom in Schiedam! Onze keukenspecialisten geven je graag persoonlijk advies over jouw nieuwe parallel keuken. Past het in de ruimte, de indeling, de uitstraling en de materialen… we denken aan alles! En wij noemen ons niet voor niets dé fullservice keukenwinkel. Van inmeten tot plaatsen, wij kunnen het hele proces van A tot Z uit handen nemen. Zonder stress een nieuwe keuken, dat klinkt heerlijk toch? De keuken met parallel opstelling is natuurlijk in verschillende stijlen en kleuren te bestellen. Wat dacht je van een houten keuken met een parallel opstelling, of juist een grijze keuken. Het fijne is dat je bij Furnea Keukens heel veel mogelijkheden hebt om je nieuwe keuken samen te stellen. Kom dus vooral langs in onze keukenshowroom en laat je onderdompelen in de wereld van de parallel keukens!