San Francisco Serie | Jouw curved design kantoor

(20 artikelen)

San Francisco Serie | Jouw curved design kantoor in Retro stijl

Jual Furnishings is een enorm leuk Brits meubelmerk. De mooiste materialen worden gecombineerd om tot een uniek en tijdloos ontwerp te komen. Dat dit merk zijn sporen heeft verdiend blijkt wel uit het feit dat het tot een van de grootste meubelleveranciers van het Verenigd Koninkrijk hoort. De ontwerpen van dit merk passen bij vrijwel iedere inrichting. Je koopt losse meubels, maar je kunt ook kiezen voor een serie waarbinnen je eenvoudig meubels op elkaar afstemt. Je richt je kantoor in met de werkkamerset uit de San Francisco serie.

De mooiste ronde vormen in retro stijl

Deze werkkamerset uit de San Francisco serie valt op door de schitterende curvy vormen. Het geheel heeft een unieke retro look. De set is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Enkele modellen rusten op een frame van massief hout, anderen op een frame van metaal. De meubels zijn verder gemaakt van hoogwaardig gefineerd geperst hout. De bureaustoelen zijn afgewerkt met lederlook stof. Het Bureau Line Eiken heeft een blad van veiligheidsglas. Het is een schitterende set waar je je werkkamer volledig mee kunt inrichten.

San Francisco serie kopen bij Furnea

Het spreekt voor zich dat je de San Francisco serie bij Furnea koopt. Hier krijg je namelijk de beste service die jij als klant verdient. We raden je om voor het beste onderhoud de Leatherlook Clean en Care voor de stoelen en Woodclean reiniger voor de meubels mee te bestellen. Hiermee reinig je de meubels op de juiste manier en verleng je de levensduur aanzienlijk. Omdat we bij Furnea altijd achter de kwaliteit van onze producten staan, krijg je standaard 5 jaar garantie op je bestelling. Afhankelijk van de waarde van je bestelling kun je achteraf of in drie rentevrije termijnen betalen.