PVC stroken bij Furnea

(40 artikelen)

PVC stroken bij Furnea

PVC stroken of laminaat?

PVC stroken (ook wel PVC planken genoemd) zijn populaire vloeren en worden vaak vergeleken met laminaat. We zien dan ook regelmatig de naam “PVC laminaat” voorbij komen. Deze naam is niet helemaal juist. PVC vloeren zijn namelijk qua vorm wel hetzelfde, maar qua materiaal is er een groot verschil. Je kiest dus voor PVC of laminaat. Maar wat is dan het verschil? PVC stroken zijn gemaakt van, de naam zegt het al, PVC oftewel kunststof. Laminaat is gemaakt van verschillende lagen samengeperst hout. Hierdoor zijn PVC stroken een stuk soepeler, waterbestendiger, sterker, geschikter voor vloerverwarming en meer geluidsdempend. PVC stroken kun je door middel van een kliksysteem zwevend neerleggen. Al zijn er ook variant die je direct met de vloer kan verlijmen.

Een houten vloer?

PVC stroken zijn een goed alternatief voor als je eigenlijk een massief houten vloer, parket of laminaat wilt, maar opziet tegen het onderhoud of de werking van het materiaal. Dankzij de nieuwste technieken zijn PVC stroken voorzien van realistische houtnerven, kleurovergangen en houtstructuren. Hierdoor heeft de vloer die natuurlijke en warme uitstraling van echt hout. De PVC vloeren houtlook zijn echter een stuk gemakkelijker in onderhoud en ook qua gebruik hoef je eigenlijk nergens op te letten. Alleen maar voordelen dus! De PVC stroken zijn overigens in nog een bijzondere vorm verkrijgbaar, namelijk de PVC visgraat. Deze soort vloer maakt echt zijn comeback en is weer eens wat anders dan de traditionele rechte vloer.

PVC stroken van topmerken

Furnea gaat alleen voor allerbeste. En om het allerbeste aan te kunnen bieden moet je samenwerken met de allerbeste meubelmerken. Één daarvan is het belgische vloeren merk Floorify. Dit merk is een specialist als het gaat om sterke PVC vloeren met prachtige kleuren en designs. Het bijzondere aan deze PVC stroken is de speciale rigid core. Hierdoor hebben de vloeren een stevige, stabiele en sterke kern. Een vloer met PVC stroken van dit vloeren merk heeft dus een zeer hoge kwaliteit. Wil je dus een goede vloer die echt tegen een stootje kan? Dan zijn de PVC stroken van dit vloeren merk zeker aan te raden!

PVC stroken kopen bij Furnea

Online PVC stroken? Dan ben je hier goed! Wil je de vloer in het echt bekijken, even voelen en naast je meubels houden? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Schiedam. Hier kan je een kleurstaal van al onze vloeren bekijken en natuurlijk advies inwinnen. Want een vloer koop je niet vaak en is van grote impact op je interieur. Heb je de vloer van jouw wensen besteld? Dan gaan wij voor je aan de slag. Dankzij onze gratis bezorging & retour service hoef je zelf niet te sjouwen met pakken PVC stroken. Handig toch? Bestel daarom online jouw vloer van PVC stroken en ondervloeren of kom gezellig langs!