De mooiste meisjesbedden voor alle leeftijden

(57 artikelen)

De mooiste meisjesbedden voor alle leeftijden

Of je dochter nu groot of klein is, een goede nachtrust is erg belangrijk. Voorzie je kind daarom van een comfortabel bed. Ver hoef je niet te zoeken, want Furnea heeft meisjesbedden in alle kleuren, formaten, materialen en designs!

Voor iedere meid het geschikte bed

Het ene meisje houdt van prinsessen, terwijl het andere meisjes dol is op draken. Geen enkel kind is hetzelfde. Waarom zouden kinderbedden er dan hetzelfde uit moeten zien? Kies voor een bed dat perfect bij je dochter past en maak haar blij. We bekijken de mogelijkheden!

Huisbedden: speelse bedden waar meisjes dol op zijn

Allereerst zijn er de huisbedden. Dit zijn bedden die gemaakt zijn in de vorm van een huisje. Ze zijn er heel speels uit en zijn perfect voor de allerkleinste meisjes. Maar stiekem vinden grotere meiden ze ook nog leuk.

De huisbedden uit ons assortiment zijn van het topmerk KidsOnly. Het fijne is dat er ontzettend veel verschillende modellen verkrijgbaar zijn. Voor ieder meisje is er dus een mooi huisbed. Grote huisjes, kleine huisjes, huisjes met gordijnen, noem maar op. Daarnaast maakt KidsOnly ook leuke tipibedden.

Hoogslapers en half hoogslapers: ideaal voor in kleine slaapkamers

Vind je dochter zichzelf al te oud voor een huisbed? Dan is een hoogslaper iets voor haar. Het is een goede keuze als de kinderkamer erg klein is, want onder een hoogslaper kun je een bureau met bureaustoel, lage kastjes en andere spullen plaatsen. In dit geval is Rocky een interessant merk om te ontdekken. Rocky heeft namelijk veel verschillende modellen en maakt handige slaapkamermeubels die perfect onder de hoogslaper passen.

Een half hoogslaper is een heel stukje lager. Daar kun je dus geen bureau onder plaatsen. Maar het biedt meestal wel plaats voor kastjes en/of een (slaap)lade. Een Half hoogslaper is het beste alternatief als je kind niet graag te hoog slaapt.

Kajuitbedden: zitbank en bed in één

De kajuitbedden zijn heel leuk voor tieners en pubers. Het zijn stoere meisjesbedden die een open en gesloten kant hebben. Daardoor kunnen ze ook perfect als zitbank gebruikt worden. Kajuitbedden hebben bovendien vaak lades onderaan waar je dochter spullen in kan plaatsen. KidsOnly en Rocky hebben kajuitbedden in verschillende designs en kleuren.

Stapelbedden: als je kids een kamer delen

Een andere optie is een stapelbed. Het lijkt op een hoogslaper, maar het verschil is dat er onderaan een extra slaapplekje is voorzien. Daardoor is dit soort meisjes bed de beste optie als er twee kids samen slapen en de kinderkamer niet zo groot is.

Nog beter: kies voor een kinderkamer set

Vrijwel ieder meisjesbed uit onze collectie maakt deel uit van een complete serie. Dat betekent dus dat er nachtkastjes, bureaus en andere kinderkamermeubels in hetzelfde design van het bed verkrijgbaar zijn. Dat is fijn, omdat je dochter zo nog meer van de kamer geniet! Deze series zijn bovendien vaak verkrijgbaar in heel veel kleuren die je ook met elkaar kunt combineren.

Meisjesbed kopen bij Furnea

Wil je een meisjes bed kopen? Dan zit je goed bij Furnea. Wij hebben ontzettend veel keuze. Bij sommige bedden is een lattenbodem inbegrepen, bij andere moet je deze nog voorzien. Maar dat is geen probleem, want je kunt de lattenbodems bij ons bijkopen. Het is zelfs mogelijk om de geschikte matras bij te bestellen. Zo kan het meisjes bed meteen gebruikt worden!

Als je besluit om een meisjesbed te kopen bij Furnea, kun je het bovendien laten monteren. Daarnaast krijg je gratis bezorging en 5 jaar gegarandeerde garantie. Daar word je blij van!