Ondervloeren bij Furnea

(3 artikelen)

De basis voor een mooie vloer

Ondervloeren zijn een goede basis voor een mooie basis. Hu? Deze zin heeft natuurlijk wel wat uitleg nodig. We beginnen bij de basis van je interieur. Dat zijn natuurlijk je vloeren. Of je nou kiest voor laminaat, PVC of parket. Vloeren zijn de basis en hebben veel invloed op je interieur. En om een mooie vloer te kunnen leggen heb je een goede basis nodig in de vorm van goede ondervloeren. Vooral bij de dunnere vloeren is een goede basis belangrijk om de vloer te verstevigen. Daarnaast absorberen ondervloeren het geluid en dat is wel zo fijn en soms zelfs verplicht als je onderburen hebt. Maar ondervloeren hebben nog meer functies. Ze werken kleine oneffenheden weg, isoleren en zorgen ervoor dat je vloer langer mooi blijft. Kortom: goede ondervloeren zijn belangrijk en de basis voor je nieuwe vloer. 

De verschillen in ondervloeren

O ja, we moeten nog even de ondervloeren erbij kopen. Dat horen we vaak van onze klanten. Het is echter onverstandig om ‘even’ de ondervloeren te kopen. Er zijn namelijk heel wat verschillen en prijsklassen. Je bent misschien geneigd om direct voor de goedkoopste variant te gaan. Maar toch is het verstandig om je even goed te oriënteren. Denk na wat je zelf verwacht en wat je verplicht bent. Heb je onderburen? Dan staat in je huur- of koopcontract een norm waar de ondervloeren aan moeten voldoen. De standaard norm volgens de Nederlandse Stichting Geluidshinder is 10 dB, maar dit kan ook 12 dB of 15 dB zijn. Daarnaast zijn er ondervloeren speciaal voor PVC vloeren en voor parketvloeren. Het type ondervloer hangt dus ook af van het type vloer dat je kiest. En heb je een koud huis? Dan zijn isolerende vloeren natuurlijk belangrijk. Daarnaast zijn er speciale ondervloeren voor vloerverwarming. Je merkt dat ‘even’ een ondervloer kopen dus niet heel verstandig is.

Met deze merken ga je direct aan de slag

Vaak is er een standaard ondervloer die bijna altijd en overal past. Deze ondervloeren zijn gewoon goed en doen waar ze voor gemaakt zijn. Bij Furnea willen we echter verder gaan dan ‘gewoon goed’. Daarom hebben we verschillende soorten speciale modellen toegevoegd aan de collectie. Wij adviseren om je vloeren en ondervloeren van hetzelfde vloeren merk te kopen. De ondervloeren zijn namelijk vaak afgestemd op de vloeren collectie. Hierdoor vullen de vloer en ondervloer elkaar perfect aan. De vloeren merken Floorify en Floorea hebben bijvoorbeeld naast hun uitgebreide collectie vloeren ook een aantal ondervloeren in hun collectie. Elk met eigen kenmerken. Kies dus voor het allerbeste en koop je ondervloeren bij Furnea!  

Ondervloeren kopen bij Furnea

Heb je een mooie vloer van Furnea op het oog? Dan koop je natuurlijk ook direct de bijpassende ondervloeren. Zo kan je direct aan de slag. Wij begrijpen dat het uitkiezen helemaal niet gemakkelijk is. Daarom schieten wij je graag te hulp. Je kan ons natuurlijk altijd even bellen of chatten, maar je kan ook langskomen in onze showroom in Schiedam. Onze adviseurs helpen je graag om het goede product uit te kiezen. Natuurlijk houden we rekening met jouw wensen en kijken we naar het type vloer dat je voor ogen hebt. Daarna komt het makkelijkste gedeelte: je ondervloeren kopen. Vul je gegevens en kies een betaalmethode. Valt het bedrag iets hoger uit dan je had verwacht? Dan kan je ook kiezen voor rentevrij gespreid betalen. Hiermee betaal je jouw ondervloeren in drie termijnen zonder bijkomende kosten. Zo doet het ook geen pijn in je portemonnee! Wil je dus kwalitatieve ondervloeren die passen bij je huis en je vloer? Bestel dan bij Furnea!