Parketvloeren bij Furnea

Parketvloeren bij Furnea

Warm & authentiek

Parketvloeren worden ook wel gewoon ‘parket’ genoemd. Ze lijken veel op massief houten vloeren. Toch is er een groot verschil: parket werkt veel minder. Daarnaast zijn parketvloeren gemakkelijker te leggen en een stukje goedkoper. Maar wat zijn parketvloeren nou eigenlijk? Parket bestaat uit vloerdelen met meerdere lagen. De bovenste laag is van massief hardhout (vaak eiken). Het massieve hout is verlijmt op een onderlaag van multiplex. Een parketvloer wordt ook wel lamelparket, multiplank of duoplank genoemd. De multiplex onderlaag zorgt ervoor dat parket veel minder werken dan vloeren van massief hout. Bovendien zijn vrijwel alle parketvloeren geschikt voor vloerverwarming. Wil je dus een mooie houten vloer zonder kieren en scheuren? Kies dan voor onze parketvloeren!

Bewust gekozen voor PVC vloeren en parket vloeren

Omdat wij je graag iets bijzonders aanbieden, hebben wij gekozen je de beste PVC vloeren en parket vloeren aan te bieden. Deze twee vloeren bieden functionaliteit in combinatie met uitstraling. Het biedt nogal wat voordelen om je parket vloer juist bij ons aan te schaffen, afgezien nog van de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding die we bieden. Want met alleen parket ben je er natuurlijk niet.

Bij ons zoek je ook meteen de vloerkleden uit. Uiteraard precies die goed passen bij de vloer die je aangeschaft hebt. Bij ons vind je dus simpelweg alles onder een dak en kun je met ondersteuning van een van onze specialisten je huis volledig inrichten. Zij weten namelijk alles van styling en kunnen je met handige tips vast en zeker verder helpen. 

Met de vloer haal je letterlijk de natuur in huis

Een parket vloer is een natuurproduct. Je haalt letterlijk de natuur in huis. Het mooie is dat geen enkele plank hetzelfde is en ze dus allemaal een eigen en uniek karakter hebben. Alleen deze ingrediënten zijn al reden genoeg om ook te vallen voor de charmes van deze vloeren. Als je besloten hebt om een parket vloer aan te schaffen, dan stuit je op verschillende soorten vloeren. Lamelparket, patronen vloeren, multiplank vloeren en visgraat vloeren zijn de bekendste voorbeelden van parket vloeren. 

De prettige eigenschappen die parket je kan bieden

Je hebt een verstandige keuze gemaakt, want parket heeft nogal wat prettige eigenschappen. Zo krijgt heel je huis een enorme boost als je er parket in legt. Belangrijker nog is dat sprake is van een vloer die gemakkelijk schoon te houden is. Niet voor niets wordt het ook wel een hygiënische vloer genoemd. Omdat je te maken hebt met hout, weet je dat dit prima te renoveren is. Is er een beschadiging dan is er dus geen man overboord. Wat ook belangrijk is, is dat parket prima samengaat met vloerverwarming en vloerverkoeling. De vloer houdt evenmin allergenen vast en ook dat is voor veel mensen een groot voordeel. 

Zeer duurzaam en prima te renoveren

Met een parket vloer kies je voor een zeer duurzame vloer die in alles een warme sfeer uitstraalt. Je koopt een vloer met een uniek karakter en de vloer voelt altijd warm aan. Wat ook een groot voordeel is, is dat je bij beschadigingen of vuil op de vloer je niet meteen een nieuwe vloer hoeft aan te schaffen. Integendeel. In dat geval kun je namelijk de vloer laten schuren afwerken. Daarmee kun je elke parket vloer een tweede leven geven en wordt duidelijk dat parket vloeren erg lang meekunnen. 

Parket reinigen en onderhouden

In tegenstelling tot bijvoorbeeld PVC vloeren, hebben parketvloeren een massief houten bovenlaag. Ter afwerking en bescherming van het hout kan gekozen worden voor lak, was of olie. Lak vormt een laagje op parketvloeren terwijl olie en was in het hout trekken. Hierdoor is een gelakte parketvloer wat onderhoudsvriendelijker en minder gevoelig voor krassen. Nadeel is wel dat een gelakte vloer niet plaatselijk bijgewerkt kan worden. Olie of was op parketvloeren laat de natuurlijke houtstructuur van de vloer mooier naar voren komen en zorgt voor een prachtige glans. Omdat de afwerking in het materiaal trekt is de vloer wel gevoelig voor krassen. Een voordeel is dan wel dat je de vloer plaatselijk kunt bijwerken. Een parketvloer kan je reinigen met een zachte bezem of stozuigen. Let er wel op dat je een parketborstel gebruikt. Dweil de vloer met een licht vochtige dweil en schoonmaakmiddel speciaal voor parketvloeren. Wil je de parketvloeren een andere look geven? Dan kan je de vloer schuren en opnieuw in de olie, was of lak zetten. Zo krijgen jouw parketvloeren een geheel andere uitstraling.

Bij deze vloeren merken moet je zijn!

Waardevolle samenwerkingen: daar doen wij ons best voor! We zijn dan ook super trots op de samenwerking die wij hebben met onze vloeren en meubelmerken. Furnea werkt alleen samen met bijzondere merken. Eén daarvan is het vloeren merk Floorea. Bij dit vloeren merk moet je zijn voor kwalitatieve en betaalbare parketvloeren. De collectie parketvloeren mag zeker bijzonder genoemd worden. Van een rustiek ogende houten vloer tot een strak ogende grijs eiken vloer, bij dit vloeren merk kan je terecht voor de meest uiteenlopende parketvloeren. Natuurlijk voldoen de vloeren stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ze gekeurd door onze inkoopafdeling. Bij Furnea kan je dus bouwen en vertrouwen op mooie en kwalitatieve parketvloeren van de beste vloeren merken!

Neem de tijd voor het uitzoeken van een nieuwe vloer

Omdat je niet elke week een nieuwe vloer koopt, is het zaak wel even de tijd te nemen voor het kiezen van de juiste vloer. Welk merk past bij jou en wat past naadloos bij de rest van je inrichting? Een ding is zeker. Zoals we bewust gekozen hebben voor het aanbieden van parket en PVC vloeren, hebben we ook de leveranciers zorgvuldig uitgezocht. Ze bieden allemaal vloeren van alleen de beste kwaliteit. Daar hoeft niemand zich echt zorgen om te maken. We bieden je steeds de beste prijs- kwaliteitsverhouding en een vloer waaraan je echt jarenlang plezier gaat beleven. En omgerekend naar de levensduur valt het met de prijs van de vloer reuze mee. 

Parketvloeren kopen bij Furnea

Oké je hebt de knoop doorgehakt, je wilt een parketvloer. Maar waar moet je beginnen? Ook onder parketvloeren zijn er namelijk grote verschillen qua kwaliteit en prijs. Wij helpen je graag een handje. Wil de parketvloeren online kopen? Dan hebben we een overzichtelijke webshop.

Gebruik de filters, vergelijkingstool en productomschrijvingen om de perfecte vloer te bestellen. En heb je vragen? Dan zijn we telefonisch, via de chat en op social media te bereiken. Wil de vloeren eerst in het echt zien? Dan ben je welkom in de Furnea Showroom. Van maandag tot en met zaterdag staan onze specialisten voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij je keuze. En natuurlijk kun je naast parketvloeren ook voor bijpassende ondervloeren bij ons terecht. Valt de prijs van je parketvloeren iets hoger uit dan je had gedacht of heb je geen zin om nog langer door te sparen? Dan bieden we naast iDeal, creditcard en achteraf betalen, ook de betaalmethode rentevrij gespreid betalen aan. Hierdoor hoef je jouw nieuwe parketvloeren niet in één keer te betalen. Dat is de service die je van Furnea mag verwachten!

Samenvatting

Parketvloeren hebben veel weg van de massief houten vloer. Het verschil is alleen dat parket veel minder werkt. Bovendien zijn ze gemakkelijker te leggen en iets goedkoper. De parket vloer kun je het best aanschaffen bij Furnea, want hier kun je zeker zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kun je ook direct meubels uitzoeken als je je vloer in onze online shop bestelt. Onze interieurspecialisten helpen je graag bij het uitkiezen van de meest geschikte vloer. Daarnaast bezorgen we de vloer gratis bij je thuis. Bestel je parketvloer dus bij Furnea en neem de tijd om de ideale vloer voor jou te selecteren uit ons ruime assortiment!