Legservice

PVC of parketvloer laten leggen? Kies voor de Furnea legservice!

Jouw nieuwe vloer moet perfect zijn!

Een PVC of parketvloer laten leggen? Misschien denk je in eerste instantie: dat klusje klaar ik zelf wel. Maar vergis je niet! Een vloer leggen is moeilijker dan je denkt en vergt soms ook specifieke vakkennis. Zeker als je bijvoorbeeld een wat ouder huis hebt en je muren niet helemaal recht zijn. Kies daarom voor de legservice van Furnea. Maak eerst een keuze uit onze ruime collectie vloeren. Bijvoorbeeld een prachtige parketvloer of een stevige PVC vloer. Heb je de perfecte vloer gevonden? Dan kun je gelijk kiezen voor de Furnea legservice. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe vloer straks netjes en strak in je huis ligt. Want je vloer is de basis van je inrichting en moet daarom echt perfect zijn!

Je PVC of parketvloer laten leggen

Een nieuwe vloer, daar wil je toch trots op zijn? Een vloer koop je misschien maar een paar keer in je leven. Een spannende en grote aankoop, waar je lang van moet kunnen genieten. Hoe vervelend zou het zijn als je vloer net niet mooi aansluit op je muren, of als je vloer niet helemaal recht ligt? Je PVC of parketvloer laten leggen door de vakmannen van Furnea is daarom zeker een goede keuze! Onze vakmannen zijn snel, betrouwbaar en vakkundig. Ze nemen al het werk uit handen zodat jij je kan richten op de meubels en de verdere aankleding van je droompaleis. Kies voor de makkelijke weg, kies voor de vloeren legservice van Furnea! Legservice van furnea is mogelijk vanaf 20 vierkante meter.

Ben je niet zeker van de maat? Maak een meetafspraak!

Stel je voor: je hebt een nieuwe vloer van Furnea op het oog. Je meet de lengte en breedte van de ruimte op en je bestelt de parket- of PVC vloer inclusief leggen. Zodra jouw vloer bij ons binnen is, bellen wij je op om een afspraak te maken. Alles is geregeld, dacht je. Want tijdens het leggen komen we erachter dat je net een pakket vloerdelen te weinig hebt besteld. Balen! Want nu is je vloer niet af en moet je wachten tot het nieuwe pakket binnen is. Daarom kun je ervoor kiezen om, voordat je jouw vloer besteld, eerst een meetafspraak te maken. Onze vakmannen komen dan bij je langs om de vloer goed op te meten. Een meetafspraak kost € 89,95 à € 149,95 (afhankelijk van je woonplaats). Dit bedrag storten wij terug op jouw rekening nadat je nieuwe vloer besteld en gelegd is. Wil je dus zonder zorgen een PVC of parketvloer laten leggen? Maak eerst een meetafspraak!

Vloer laten leggen door Furnea

Kortom: geen tijd, geen zin, niet genoeg kennis of heb je de juiste materialen niet in huis om zelf je vloer te leggen? Maak gebruik van de Furnea legservice! Een PVC of parketvloer laten leggen kan al vanaf 10 m2! Wij leggen alle zwevende vloeren, zoals klik PVC en klik parket, die via Furnea gekocht zijn. Wil jij dus je PVC of parketvloer laten leggen door vakmannen? Kies dan voor de Furnea legservice! En wist je al dat je bij ons kunt kiezen voor rentevrij gespreid betalen? Komt de vloer of de legservice dus iets boven je budget uit, dan is dat geen probleem. Je PVC of parketvloer laten leggen doe je natuurlijk door Furnea! Furnea legservice team maakt binnen 1 à 2 weken een afspraak voor het leggen van je vloer zodra je order verzendklaar gemaakt is.

Furnea legprijzen:

Voor vloeren in plank formaat hanteren we 22,50 per m²
Voor vloeren in tegel formaat hanteren we 25,- per m²
Voor vloeren in visgraat formaat hanteren we 30,- per m²