PVC vloeren bij Furnea

PVC vloeren bij Furnea

Een populaire vloer

PVC vloeren, je kan er niet meer omheen. De laatste jaren is de PVC vloer namelijk ongekend populair geworden. Waarom? PVC is oersterk, gemakkelijk in onderhoud en super mooi! De PVC vloer is gemaakt van kunststof. Een kunststof vloer? Jazeker! Nu denk je misschien aan een goedkope, plastic uitstraling. Maar niets is minder waar. Door de nieuwste technieken zijn we erin geslaagd om prachtige PVC vloeren te maken. De PVC vloer is nauwelijks van een echt houten, stenen of betonvloer te onderscheiden. Want net zoals iedere vloerbekleding, is ook de PVC vloer verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren, soorten en maten. Ben jij op zoek naar een mooie en sterke vloeren voor bijvoorbeeld je woonkamer? Dan zijn PVC vloeren zeker een aanrader!

Verschillende soorten PVC vloeren

PVC vloeren zijn in te delen in twee soorten: plak PVC en de PVC klikvloer. De klikvloer heeft het meeste weg van het traditionele laminaat. Je kunt de vloer namelijk gewoon in elkaar klikken. Omdat PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof kan je de delen eenvoudig versnijden met een Stanleymes. Geen stof en rotzooi tijdens het leggen dus! PVC vloeren zijn ook verkrijgbaar in een aantal vormen. De PVC stroken en de PVC tegels zijn de bekendste. Maar daarnaast maakt de PVC visgraat vloer ook een echte come-back. Iedere vloer heeft zo zijn een eigen charme. Je merkt dat PVC vloeren qua vorm zeker niet onderdoen voor laminaat, parket, steen of beton. Er valt dus heel wat te kiezen!

Hout- of betonlook PVC?

Ben je gek op een echt houten vloer maar houdt het onderhoud je tegen? Of ben je bang dat de houten vloer gaat werken? Dan zijn PVC vloeren een goed alternatief. De PVC vloeren houtlook hebben een natuurlijke imitatie houtstructuur. Hierdoor zijn ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Dit geldt ook voor PVC vloeren betonlook. Een echte betonvloer vergt ook het nodige onderhoud en kan gemakkelijk gaan scheuren door vocht en temperatuurverschillen. Met PVC vloeren heb je daar helemaal geen last van! Deze vloeren zijn namelijk vochtbestendig en kunnen minimaal uitzetten. En het onderhoud? Gewoon een stofzuiger en een dweiltje eroverheen en je vloer straalt weer! Gebruik overigens geen agressieve schoonmaakmiddelen of stoomreinigers. Dit is niet nodig kan de vloer beschadigen.

PVC vloeren kopen bij Furnea

PVC vloeren kopen? Dan ben je bij Furnea aan het juiste adres. Online, maar ook in onze showroom in Schiedam bieden wij een enorme keuze aan kwalitatieve PVC vloeren. Daarvoor werken wij samen met diverse bekende en onbekende interieurmerken. Één van onze topmerken is het Belgische merk Floorify. Natuurlijk geven wij je ook graag persoonlijk interieuradvies. Welke PVC vloer past bij je persoonlijke interieurstijl, je huis en de ruimte? Onze interieurspecialisten helpen je graag om de beste PVC vloeren uit te zoeken. Daarnaast hebben we bijpassende plinten, overgangsprofielen en natuurlijk de ondervloeren. Want de basis van mooie PVC vloeren is een goede ondervloer. Heb je de juiste vloer uitgekozen en besteld? Dan zorgen wij voor een razendsnelle thuisbezorging. En is de PVC vloer in huis maar had je achteraf toch liever een andere kleur of motief uitgekozen? Geen probleem! Bij Furnea heb je 100 dagen bedenktijd.