Lattenbodems bij Furnea

(15 artikelen)

Lattenbodems bij Furnea | De basis voor een goede nachtrust

Een goede bedbodem is onmisbaar voor een comfortabel bed

Het matras wordt vaak gezien als basis van een fijn bed en een goede nachtrust. Echter de bedbodem mag daarbij zeker niet vergeten worden. Lattenbodems zijn namelijk net zo belangrijk als matrassen voor comfort tijdens het slapen. Een goede lattenbodem geeft samen met een matras optimale ondersteuning. De gebogen latten zorgen voor een goede verdeling van jouw gewicht en veren mee met de bewegingen die je maakt tijdens het slapen. Zo wordt je ’s ochtends weer fris en uitgerust wakker om vol goede moed aan de dag te beginnen!

Tip: Als je wilt kun je een bed maken met alleen een lattenbodem en een matras. Echter op de grond slapen is ook zowat, nietwaar? Beter kies je een mooi ledikant uit in onze bedden collectie.  

Grote collectie standaard, verstelbare en elektrische lattenbodems

Op het gebied van lattenbodems is er heel veel keuze bij Furnea. Zo zijn er standaard lattenbodems verkrijgbaar die basiscomfort bieden. Er zijn ook verstelbare lattenbodems. Zo’n verstelbare lattenbodem zet je handmatig in een positie die jij prettig vindt. Zet het hoofdeinde omhoog als je wilt lezen of verhoog het voeteneinde als je pijnlijke voeten hebt. Rugslaper? Creëer een heuveltje onder jouw knieën en een holletje voor jouw billen. Maak het zo comfortabel als jij wilt. Je kunt bij Furnea trouwens ook terecht voor fijne matrassen! om jouw slaapplek compleet te maken.

Lattenbodems van onze meubelleveranciers

We verkopen lattenbodems van diverse meubelmerken, waaronder Monaica en Interlink SAS. Beide meubelmerken ontwerpen naast lattenbodems ook verschillende fraaie bedden en andere slaapkamer meubels. Je kunt bij Furnea terecht voor lattenbodems in diverse maten. Denk aan een lattenbodem van 70 x 200 cm, een lattenbodem van 90 x 200 cm. of een lattenbodem van 80 x 200 cm. Voor een tweepersoonsbed bestel je gewoon twee lattenbodems. Kortom, voor ieder bed wat wils! Elke bedbodem die je in onze Furnea collectie vindt is van uitstekend kwaliteit en prima betaalbaar. De lattenbodems leg je eenvoudig in een bed frame. Zelfs met twee linkerhanden.

Lattenbodem kopen bij Furnea

Een lattenbodem kopen kan uitstekend bij Furnea. Bij ons koop je een stevige lattenbodem die doet waar hij voor bedoeld is. Jou ondersteunen tijdens het slapen. Bezorging is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie op jouw aankoop en hebt 100 dagen retourrecht. Retourneren is gratis en kan zonder opgaaf van reden. We bezorgen die nieuwe bedbodem snel bij je thuis. Creëer ook een comfortabele slaapplek met een van de lattenbodems van Furnea! Kom je een keer wooninspiratie opdoen in onze showroom in Schiedam? Krijg je van onze een bakje koffie en advies!