Adana Serie | Moderne halmeubels

(10 artikelen)

Adana Serie | Tijdloos en toch modern

De Adana serie is afkomstig van de tekentafel van de ontwerpers van Germania. Dit merk laat je Duitse degelijkheid zien, gecombineerd met een uniek design. De meubels van dit merk zijn echte blikvangers. Verwacht je dat je voor dergelijke kwaliteit de hoofdprijs betaalt? Bij Germania zie je dat kwaliteit en een uniek ontwerp ook voor een betaalbare prijs beschikbaar zijn. Het merk biedt je complete series waarmee je meubels voor een bepaalde ruimte in huis eenvoudig op elkaar afstemt, zoals met deze halmeubelset uit de Adana serie.

Het visitekaartje van je woning

De hal is de eerste ruimte die je bezoek zal zien. Je wilt hier dan ook direct je stijl tonen. De halset uit de Adana serie helpt je hier zeker bij. De items uit deze serie zijn in twee kleuren verkrijgbaar. De planken van de meubels zijn in hoogte verstelbaar, ideaal om de indeling van je halset te personaliseren. De handgrepen van de meubels uit deze serie zijn strak vormgegeven en gemaakt van kunststof. Dit onderstreept vooral de hoge kwaliteit en lange levensduur. De voorpanelen zijn van MDF hout gemaakt en de kasten zijn met melamine afgewerkt. Het is vooral de rustige en opgeruimde uitstraling die voor de unieke sfeer van deze serie zorgt. De meubels uit deze serie zijn niet alleen heel stijlvol, maar bieden ook verschillende oplossingen voor een aantrekkelijke en opgeruimde hal.

Adana serie kopen bij Furnea

De Adana serie richt zich vooral op het inrichten van de hal. Nu koop je van het merk Germania van de andere series ook meubels voor andere vertrekken in je huis. Items zoals de opbergkast en het dressoir ook heel goed in de woonkamer of slaapkamer gebruiken. Wil jij nu ook genieten van deze mooie Adana halmeubelset? We raden je bij de meeste hoogglans meubels aan om altijd de hoogglansreiniger mee te bestellen voor het beste onderhoud. Bij Furnea geniet je van de beste klantenservice, altijd 5 jaar garantie en, afhankelijk van je bestelling, gespreid betalen in drie rentevrije termijnen.