Bagli Serie | Natuurlijk tafelen

(12 artikelen)

Bagli Serie | Natuurlijk tafelen

Een warme en sfeervolle inrichting

De Bagli Serie is één van onze favoriete series voor de woonkamer. Waarom? Omdat de complete woonkamer een geheel eigen, authentieke uitstraling heeft. We kunnen de woonkamer meubels omschrijven als natuurlijk, sfeervol, stoer én modern. En nog leuker: met de Bagli Serie kun je onwijs leuke combinaties maken! Zowel op het gebied van kleuren als op het gebied van materialen. Je geeft dus je eigen draai aan je meubels en je inrichting. Bij deze serie horen verschillende tafels waardoor je gezellige plekjes creëert in jouw woonkamer.

Ontdek de schoonheid van sheesham hout

Met de Bagli Serie haal je natuur in huis! Ieder model uit deze serie woonkamer meubels is gemaakt van massief sheesham hout met metalen poten. Sheesham hout is redelijk onbekend, maar een super mooi materiaal om meubels van te maken. Het tropische hardhout komt uit India en Pakistan. De fijne nerf, de wisselende kleuren en de vlammende tekeningen geven de houtsoort een bijzondere uitstraling. Bovendien is sheeshamhout heel sterk. De metalen poten geven de industriële meubels een stoere uitstraling. Het plaatje is compleet!

Bagli Serie kopen bij Furnea

Deze stoere serie komt uit de collectie van het meubelmerk Sky Style. De Bagli Serie bestaat uit een aantal bijzet-, salon- en eettafels in verschillende maten. De eettafels kun je compleet maken met bijpassende eetkamerbanken. En wil je ook een werkplek? Dan heeft deze serie ook nog een fijn bureau. Alle modellen uit deze serie zijn natuurlijk online verkrijgbaar bij Furnea. Bestel je bij Furnea, dan kies je voor een uitgebreid servicepakket waaronder gratis bezorging en 100 dagen bedenktijd. En wil je direct de hele serie bestellen maar is je budget niet toereikend? Dan kun je kiezen voor rentevrij gespreid betalen. Bestel hier de Bagli Serie online!