Woonkamer meubels

(3519 artikelen)

Nieuwe woonkamer meubels, een stijl kiezen

Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe woonkamer meubels is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de verschillende stijlen die jij mooi vindt. In sommige gevallen kun je deze stijlen natuurlijk ook combineren, maar vaak is het aan te raden om niet meer dan één of twee stijlen door elkaar heen te gebruiken.

Zo kun je via Pinterest al gemakkelijk leuke ideeën en inspiratie opdoen. Maar ook via onze eigen webshop kun je veel inspiratie opdoen. Zo krijg je een goed beeld van wat jij mooi vindt en vervolgens kan onze Furnea webshop je gemakkelijk verder helpen! Via onze webshop kun je namelijk gemakkelijk zoeken op de losse meubels, maar ook filters gebruiken om bijvoorbeeld speciale kleuren, prijzen of stijlen te filteren. Zo vind jij gegarandeerd de beste meubels voor jouw nieuwe woonkamer.

Volledige woonkamer meubels, stijlvast en modern

Heb jij een specifieke stijl in je hoofd? Wil je bijvoorbeeld een Bohemian, Scandinavische of juist moderne stijl? Dan kun je op onze webshop onder de categorieën, kiezen voor volledige woonkamers en doorklikken naar de stijl die jij prefereert. Zo zorg je er namelijk voor dat je gemakkelijk een overzicht krijgt van alle woonkamer meubels die binnen die stijl vallen.

Hierdoor kun je dan ook gemakkelijk kiezen voor een stijl en vervolgens binnen die stijl alle passende woonkamer meubels bekijken. Hierbij vind je een volledig aanbod dat varieert van TV meubels tot wandkasten, accessoires, stoelen, et cetera. Hierdoor kun je gemakkelijk binnen eenzelfde stijl verschillende meubels bekijken en binnen die categorie ook filteren op prijs, kleur, meubel categorie, et cetera. Hierdoor kun je dan ook gemakkelijk zoeken tussen de meubels en gemakkelijk een keuze maken.

Woonkamer meubel bij Furnea

Een bank of stoel kopen

Een van de belangrijkste elementen van de woonkamer meubels  is misschien wel de bank en eventuele stoelen. We besteden in een woonkamer de meeste tijd op een bank of stoel. Daarom is het belangrijk dat je een bank of stoel koopt die goed in het interieur past, maar die ook het comfort in de woonkamer brengt. Een goede bank of stoel geeft je woonkamer namelijk nog aangenamer en het is natuurlijk ook beter voor je rug en nek wanneer je een fatsoenlijke bank of stoel aanschaft.

Wil jij graag een bank of stoel proefzitten voor je hem via onze webshop besteld? Dat is geen probleem, want in onze showroom in Schiedam kun je zonder problemen komen proefzitten en dan kunnen we je meteen adviseren!

Een TV meubel bestellen

Na de bank of stoel is natuurlijk het TV meubel een belangrijk onderdeel van het huis. Dit is de plek waar veel mensen niet alleen de televisie neerzetten, maar vaak ook huiselijke accessoires. Ook zetten we onze console, digitale televisie of andere apparatuur vaak op of in een dergelijk meubel.

Het is dan ook belangrijk dat je een goed televisiemeubel koopt dat goed aansluit bij de rest van je woonkamer meubels. Er zijn honderden soorten TV meubels te vinden in onze webshop. Ook jouw droommeubel kan in de Furnea webshop gevonden worden!

Verschillende stijlen woonkamer meubels

Over de jaren heen hebben we steeds meer stijlen ontwikkeld, van landelijke stijlen, tot moderne stijlen of klassieke stijlen. Sommige stijlen zijn modegevoelig en andere zijn weer tijdloos. Welke stijl jij ook prefereert, in onze webshop vind je ze allemaal!

Zoals je hierboven al las, vind je op onze webshop complete woonkamers die aan één specifieke stijl voldoen, zodat je gemakkelijk binnen die stijl jouw meubels kunt bestellen. Een paar voorbeelden van welke verschillende stijlen woonkamer meubels je allemaal hebt, vind je hieronder:

Moderne woonstijl

Binnen een moderne woonstijl vallen verscheidene stijlen die zowel door elkaar heen als los van elkaar kunnen worden gebruikt in een huis. Zo kun je kiezen voor de donkere tinten van de betonstijl, de lichte Victoria stijl of bijvoorbeeld de minimalistische look.

Al deze stijlen zijn op zich al prachtige en sfeervolle stijlen, maar je kunt ook kiezen om van elke stijl sfeervolle elementen te combineren, want deze kunnen elkaar enorm versterken.

Scandinavische woonstijl

De Scandinavische woonstijl is gebaseerd op de landelijke, ruwe stijlen van Noorwegen en Zweden. Hierbij wordt dan ook veel gebruik gemaakt van donkere kleuren, hout en beton in allerlei natuurlijke tinten. De Scandinavische woonstijl biedt zowel woonkamer meubels, als keukens en badkamers. 

Klassieke woonstijl

Een van de meest diverse stijlen is toch wel de woonstijl klassiek. Niet alleen heb je te maken met verscheidene kleuren en samenstellingen, maar ook de gebruikte stoffen (leer en stof) lopen ver uit elkaar. Onder de klassieke woonstijl vallen onder andere klassiek & chique, klassiek marmer, het klassiek in modern jasje en elegant klassiek.

Bij klassiek & chique moet je denken aan de Chesterfield en de bruine leren kleuren, bij marmer aan de donkerdere stenen stijl met zwart meubilair, maar bij elegant klassiek bijvoorbeeld aan een meer minimalistische grijze look. Kortom, met de klassieke stijl kun je bij Furnea alle kanten op!

Op zoek naar onze scherp geprijsde meubels? Bekijk hier onze goedkope meubels.