Barstoelen draaibaar bij Furnea

(4 artikelen)

Barstoelen draaibaar bij Furnea | Draai maar lekker rond!

Met draaibare barstoelen kun je alle kanten op

Barstoelen zijn leuke en comfortabele zitmeubelen die jouw interieur van stijl en luxe voorzien. Je kunt die hoge stoelen perfect aanschuiven aan een plank aan de muur, aan een hoge bartafel, aan een kookeiland, aan een ontbijtbar of aan een lange bar in een kroeg. Vind je flexibiliteit belangrijk, dan kun je kiezen voor draaibare barstoelen. De zitting van een draaibare barstoel kan volledig ronddraaien, waarbij het onderstel gewoon blijft staan. De meeste draaibare barstoelen zijn tevens in hoogte verstelbaar. Soms met een hendel en soms door aan de zitting te draaien. In het laatste geval is het handig om niet door te draaien, ander zit je ineens een stuk hoger of lager dan jouw buurman. Is ook weer zo gek.

Draaibare hoge stoelen: de Furnea collectie

Bij Furnea verkopen we verschillende soorten draaibare barstoelen. Moderne barstoelen met stalen voet en zwarte kunstlederen bekleding bijvoorbeeld. Erg fraai aan een moderne bartafel om een indrukwekkende eethoek te creëren. Of ga voor chromen draaibare barstoelen met felgekleurde zittingen om een kantine van sfeer en kleur te voorzien. Kies jij voor tomaatrood of suikerspin roze? We hebben ook prachtige houten barstoelen met draaibare zitting en vintage look. Leuk om op te zitten, maar ook om als originele bijzettafel te gebruiken. Groene plant of mooi beeld erop en daar staat een schitterende blikvanger! Bekijk ons aanbod voor alle mogelijkheden op gebied van draaibare barstoelen!

Kies ook voor een draaibare barkruk met rugleuning van Furnea

Kies je voor een barstoel met draaisysteem van Furnea, dan kies je voor een ontwerp van een van onze meubelleveranciers. Wij zijn namelijk heel goed in het spotten, inkopen en verkopen van prachtige draaibare barstoelen, maar niet in het ontwerpen en produceren van deze zitmeubelen. Dat laten we graag aan de experts over van bijvoorbeeld Bondy Living, Priya en Inter Link SAS. Bij het kiezen van onze meubelleveranciers houden wij altijd onze eigen kernwaarden in ons achterhoofd. We voegen alleen praktische barstoelen van hoge kwaliteit, met een unieke look en een betaalbaar prijskaartje toe aan de Furnea collectie. Daardoor ben jij gegarandeerd van een goede aankoop.

Tip: We verkopen ook allerlei meubel onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care. Bestel meteen mee om zo lang mogelijk van jouw nieuwe draaibare barstoelen te genieten.

Draaibare barstoelen online kopen bij Furnea

Draaibare hoge stoel kopen? Bestel jouw nieuwe barstoel of barstoelen dan voordelig en veilig online bij Furnea. We verkopen draaibare barstoelen met een stijlvolle look en van uitstekende kwaliteit. En ook voor andere meubels en woonaccessoires kun je bij ons terecht. Misschien een heb je nog een nieuwe bartafel nodig, een fraaie boekenkast, een comfortabel bed of een handig ladekastje?  Vergeet ook niet een gave design hanglamp voor boven de eethoek. En het mooiste is, je bestelt al die nieuwe producten gewoon online vanuit jouw luie stoel! Je hoeft de deur niet uit en bezorging is gratis. Dat is de service van Furnea! Bestel je meteen een set draaibare barstoelen?