PVC vloeren houtlook bij Furnea

(47 artikelen)

PVC vloeren houtlook bij Furnea

PVC of een massief houten vloer?

PVC vloeren houtlook of een massief houten vloer? Waarschijnlijk denk je direct: een echt houten vloer is veel mooier. Dit willen wij zeker niet ontkennen, maar wist je dat vloeren van massief hout ook veel onderhoud vragen? De PVC vloeren zijn daarom een mooi alternatief. En dankzij de nieuwste technieken zijn PVC vloeren houtlook nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden. In tegenstelling tot massief hout is PVC heel gemakkelijk te onderhouden. PVC vloeren houtlook zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en vormvast. Daarnaast verkleuren ze niet, zijn ze minder gehorig en kunnen ze prima in combinatie met vloerverwarming. Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor PVC vloeren houtlook!

Verschillende soorten PVC vloeren houtlook

PVC vloeren houtlook zijn verkrijgbaar in plak PVC en PVC klikvloeren. De laatste is qua legsysteem hetzelfde als het klassieke laminaat. De collectie is zeer uitgebreid. Wil je een rustiek eiken vloeren met zichtbare noesten of liever een moderne grijs eiken vloer? Dat kan! PVC vloeren houtlook zijn verkrijgbaar in verschillende design. Sommige designs hebben zelfs een voelbare houtstructuur waardoor ze bijna niet van massief hout te onderscheiden zijn. Je geniet dus van de warme, natuurlijke uitstraling van hout én de voordelen van PVC. Bovendien zijn PVC vloeren houtlook verkrijgbaar in PVC stroken en PVC visgraat. Er is dus heel wat te kiezen!

Dit zijn dé merken voor PVC

Bij Furnea hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze PVC vloeren houtlook. Daarom werken wij samen met echte specialisten op dit gebied. Één van die specialisten is het vloeren merk Floorify. Dit Belgische merk heeft een ruime collectie sterke PVC vloeren die je ook zo op Pinterest tegen kunt komen. Want niet alleen de kwaliteit, maar ook de uitstraling en details van PVC vloeren houtlook zijn super belangrijk. Furnea is officieel verkooppunt van dit mooie vloeren merk. Daarom is de gehele collectie PVC vloeren houtlook van dit merk online of in onze showroom te bekijken en te bestellen. 

PVC vloeren houtlook kopen bij Furnea

Hebben wij je kunnen overtuigen van de voordelen van PVC vloeren houtlook? Dan komt het moeilijkste deel: welke kleur past bij jouw interieurstijl en je woning? Een vloer is namelijk allesbepalend voor de sfeer in je woning en de basis van je inrichting. Wij begrijpen dat de keuze voor PVC vloeren houtlook heel lastig kan zijn. Daarom bieden we graag een helpende hand. In onze showroom in Schiedam staan onze interieurstylisten klaar om je te helpen bij je keuze. Al onze PVC vloeren houtlook zijn hier ook in het echt te bekijken. En heb je een vloer en ondervloeren besteld maar achteraf toch spijt van je keuze? Dan heb je bij Furnea 100 dagen bedenktijd. Wij zijn pas blij als jij ook echt blij bent met je PVC vloeren houtlook.