Bex Vitrinekast samenstellen bij Furnea

(3 artikelen)

Bex Vitrinekast samenstellen bij Furnea

Droom jij van een vitrinekast maar vind je er geen die bij je interieur past? Dan biedt Benvenuto Design je dé oplossing. De luxueuze Bex-elementen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, waardoor er voor iedereen keuze is. Kom er alles over te weten!

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Allereerst heb je de keuze uit diverse kleuren. Wat dacht je van een prachtige hoogglans witte vitrinekast? Of toch liever eikenhout of grijs? De keuze is aan jou. Al deze kleuren zijn neutraal waardoor je ze perfect kunt combineren met alle andere kleuren.

En de andere elementen zijn verkrijgbaar in dezelfde tinten. Je kan alle kleuren bij elkaar laten passen of juist spelen met diverse kleuren voor een bijzonder effect. Die keuze is geheel aan jou!

Praktisch en kwalitatief

De vitrinekast-elementen zijn niet alleen opmerkelijk door hun strakke uiterlijk, maar ook door hun uitstekende kwaliteit. Ze zijn vervaardigd van melamine gecoat meubelplaathout en hoogwaardig veiligheidsglas. Een lange levensduur is daardoor gegarandeerd.

Daarnaast zijn de elementen erg praktisch. Want je kunt ze aan de muur bevestigen, waardoor je makkelijk je vloer kunt schoonmaken. Bovendien zijn ze voorzien van opbergruimte. Je kunt niet alleen decoratie achter het glas plaatsen, maar ook dingen uit het zicht opbergen.

Combineerbaar met de andere elementen

Het vitrinekast-element maakt onderdeel uit van een volledige collectie aan wandelementen. Deze kun je met elkaar combineren om een volledig wandmeubel op maat te verkrijgen. De andere Bex-elementen zijn allemaal te vinden bij Furnea. Kun je niet kiezen? Dan mag je altijd om raad vragen. Indien je de elementen graag in het echt bewondert, kun je daarvoor naar onze showroom in Schiedam komen. Je bent van harte welkom!