Een gebruiksvriendelijke commode is een must

(11 artikelen)

Commodes bij Furnea

Opbergen & verschonen

De commode is sinds jaar en dag een vast onderdeel van de baby- en kinderkamer inrichting. Waarom zijn we met z’n alle zo gek op deze kasten? Het antwoord is eenvoudig. De commode is super handig, gezellig en een fijn opbergmeubel. In de babykamer worden ze vooral gebruikt om baby’s te verschonen en aan te kleden. Daarnaast wordt een commode gekenmerkt door een groot aantal lades waardoor je veel spullen netjes kunt opbergen. Het meubel is dan ook heel geschikt voor een kinderkamer of een volwassen slaapkamer. Een commode kun je bovendien uitbreiden met een spiegel en een wandplank. Zo maak je er een gezellig plekje van. 

Voor welke kamer zoek je een commode?

Een commode is geschikt voor elke kamer. Het is echter wel relevant om na te denken over het doel van je aankoop. Wil je een commode babykamer? Dan is de hoogte van het meubel van groot belang. Het klinkt misschien gek maar dit wordt ook wel de werkhoogte van het meubel genoemd. Om je baby te kunnen verschonen moet je bukken en voorover buigen. Een laag meubel kan dan zorgen voor vervelende klachten. De ideale hoogte is 90-105 cm. Wil je een ladekast of een commode kinderkamer? Dan is de kwaliteit en veiligheid van groot belang. Kinderen blijven kinderen en hebben vaak nog niet helemaal het besef om rustig en netjes met hun spullen om te gaan. De commode in de kinderkamer moet daarom zeker tegen een stootje kunnen.

Van deze meubelmerken worden je kinderen blij

Je kinderen verdienen het allerbeste! Een bijzondere baby- of kinderkamer inrichting met een commode hoort daar natuurlijk bij. Maar wat is bijzonder? Wij durven te zeggen dat de collectie van ons meubelmerk Rocky heel erg bijzonder is. Een commode van dit meubelmerk valt op door het speelse ontwerp en de leuke details. Wil je een lieve meisjeskamer of een stoere jongenskamer? In de collectie van dit meubelmerk vind je echte blikvangers voor elke kamer. Maar ook het meubelmerk Inter Link SAS heeft leuke commodes in een eigen stijl opgenomen in de collectie. Daarnaast kun je een commode combineren met een bijpassend kinderbed en een kinderkledingkast. Hierdoor richt je het kamertje van je kleine spruit leuk, gezellig en praktisch in.

Commode kopen bij Furnea

Wil je een commode kopen? Dan ben bij Furnea aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen een uiteenlopend en leuk assortiment, maar ook een service waar je ‘u’ tegen zegt. Één van de voordelen is onze gratis bezorging en retour service. Hierdoor hoef je niet zelf te sjouwen met je meubels en kun je dus lekker thuis wachten tot onze bezorgers bij je aanbellen. Heb je de bestelling in huis? Dan heb je genoeg tijd om na te denken of je deze ook wilt behouden. Elke keer wanneer jij de kamer binnenloopt moet je trots zijn op je nieuwe commode. En ben je dat niet? Dan kijken we graag met je mee om een commode uit te zoeken waar je wel echt trots op kunt zijn. Want dat trotse gevoel, dat is erg belangrijk voor ons.