California Serie | Design & functionaliteit

(12 artikelen)

California Serie | Design & functionaliteit

Moderne eenvoud

De California serie krijgt heel veel lof! Maar waarom zijn wij met elkaar zo weg van deze serie woonkamer meubels? Dit komt voornamelijk door de moderne eenvoud. De meubels van de California serie hebben geen overbodige details of schreeuwerige kleuren. Het ontwerp is eenvoudig met strakke lijnen en pure kleuren. Zelfs de handgrepen volgen de strakke belijning van de meubels. Deze complete woonkamer heeft een moderne look, maar past bij veel verschillende interieurstijlen. En juist daarom verdienen deze meubels alle lof!

Het zit ‘m in de details

De meubels van de California serie zijn verkrijgbaar in twee bijzondere kleurcombinaties: cashmere beige met een warme walnoot kleur of wit met donkere, marmeren kleur. Alle modellen zijn afgewerkt met een stevige melamine coating. Dit beschermt de woonkamer meubels tegen krassen en slijtage. Daarnaast heeft de California serie soft-close lades en deurdempers. Ook aan het gebruiksgemak is dus gedacht. De moderne meubels hebben daarnaast echter nog een bijzonder detail, namelijk de hoge pootjes. Dit maakt de California serie nog leuker!

California serie kopen bij Furnea

Zie jij de California serie al in jouw woonkamer staan? Wacht dan niet bestellen! Wij hebben alle kasten, dressoirs en tv-meubels uit deze serie op één pagina toegevoegd. Zo is het nog makkelijker om jouw complete woonkamer samen te stellen. Deze serie is, onder leiding van het Duitse meubelmerk Germania, in Duitsland ontworpen en geproduceerd. De meubels hebben hierdoor een bijzonder hoge productkwaliteit. Daarom krijg je standaard 5 jaar gegarandeerd garantie. Je kan en mag dus heel lang genieten van de California serie!