PC-201 Serie | Klassieke bureaus

(22 artikelen)

Jual Furnishings PC-201 Serie | Klassieke bureaus

Dit is jouw nieuwe (thuis)werkplek

Met de PC-201 Serie creëer je een heerlijke werkplek! De werkkamer meubels hebben een bijzonder design. Vooral de gebogen poten vallen op en zorgen voor een charmante uitstraling. De complete werkkamer is heel geschikt voor thuis en op kantoor. En ook niet onbelangrijk: de meubels zijn heel fijn in gebruik! De serie heeft een klassieke uitstraling. Dit betekend niet dat je de PC-201 Serie alleen in een klassiek ingerichte ruimte kunt neerzetten. Ook in een modern of Scandinavisch interieur komt deze serie heel goed tot zijn recht!

Kies je voor eiken of walnoot?

De PC-201 Serie is uitgevoerd in hout en veiligheidsglas. Het hout geeft een warme, natuurlijke en sfeervolle uistraling aan je werkkamer. De werkkamer meubels zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: licht eiken met melkwit glas en walnoot met zwart glas. Ieder meubel heeft een afwerking van echt houtfineer wat zorgt voor een mooie uitstraling. En nog belangrijker: hout is heel goed te combineren met de rest van je inrichting. Wil jij dus een fijne en stijlvolle complete werkkamer? Dan is de PC-201 Serie zeker een aanrader!

PC-201 Serie kopen bij Furnea

De PC-201 Serie is in Engeland ontworpen en geproduceerd door het meubelmerk Jual Furnishings. De serie bestaat uit een aantal (hoek)bureaus met bijpassende ladeblokken. Furnea is de enige importeur van dit bijzondere meubelmerk in Nederland. En daar zijn we heel trots op! De complete werkkamer is gemakkelijk via onze webshop of showroom in Schiedam te bestellen. En natuurlijk kun je rekenen op heel veel voordelen zoals gratis bezorging en retour. Zijn dit jouw nieuwe werkkamer meubels? Bestel de PC-201 Serie dan hier online!