Complete keukens bij Furnea | Mix & Match

Laat ons jouw ideale keukenopstelling ontwerpen

Bij het ontwerpen van een keuken zijn er veel verschillende opstellingen om uit te kiezen. De meest voorkomende opstellingen zijn de rechte keuken, hoekkeuken en keuken met een kookeiland. Binnen deze opstellingen zijn er weer veel verschillende variaties mogelijk. Het kookeiland is daarbij een veelzijdige optie die past in elke keukenopstelling. Met een kookeiland kun je niet alleen een hoekkeuken, maar ook een rechte keuken creëren. Samen kunnen we de ideale keukenopstelling voor jou ontwerpen, zodat jouw keuken zowel functioneel als stijlvol is. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Haal het meeste uit jouw keukenruimte met met verschillende opstellingen

Bij het ontwerpen van een keuken kun je kiezen tussen een rechte of hoekige keukenopstelling. Maar wist je dat er bij beide opties veel variaties mogelijk zijn? Als je voor een rechte keuken gaat, kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een enkelvoudig keukenblok of een parallelle keukenopstelling met twee keukenblokken tegenover elkaar. Bij een hoekkeuken kun je kiezen voor een opstelling met een 90 graden hoek, maar ook voor een L-vormige, G-vormige of U-vormige keuken. Zo kun je alle beschikbare ruimte maximaal benutten en jouw keuken de gewenste uitstraling geven.

Wil je de ideale keukenopstelling ontwerpen die past bij jouw behoeften? Onze experts staan voor je klaar om jouw droomkeuken te realiseren. Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden voor jouw keuken!

Optimaal gebruik maken van ruimte met een L-keuken

Als je op zoek bent naar een keukenopstelling die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte, dan is een L-keuken zeker het overwegen waard. Zoals de naam al suggereert, heeft deze keukenopstelling een lange en een korte zijde in de vorm van een L. Tenminste één zijde van de L-keuken staat tegen de muur, terwijl de andere zijde flexibel kan worden ingedeeld. Dit biedt de mogelijkheid om de keuken aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Een L-keuken is uitermate geschikt voor zowel kleine als grote keukens. Door de hoekopstelling van de keuken kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten en creëer je een efficiënte werkruimte. Bovendien is de L-keuken geschikt voor allerlei soorten keukenapparatuur en biedt het veel opbergruimte.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een L-keuken voor jouw keukenruimte? Neem dan contact op met onze experts en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw droomkeuken te realiseren.

Keuken kookeiland

Een keukeneiland of kookeiland is een droom van bijna iedereen die houdt van koken en lekker eten. Als je voldoende ruimte hebt in je keuken, is het zeker de moeite waard om deze keukenopstelling te overwegen. Een keukeneiland is namelijk niet alleen praktisch, maar ook bijzonder sfeervol en een echte blikvanger in je keuken. Met een keukeneiland creëer je een centrale plek waar je kunt koken, bakken, braden en gezellig samen kunt zijn met familie en vrienden. Bovendien biedt een keukeneiland veel opbergruimte en kun je er verschillende apparatuur op kwijt, zoals een kookplaat, spoelbak en zelfs een oven. Kortom, een keukeneiland is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een functionele en stijlvolle keuken.

Rechte keukens

Als je op zoek bent naar een praktische keuken die weinig ruimte in beslag neemt, dan is de rechte keuken een uitstekende keuze. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit type keuken de meest gekozen keukenopstelling is. De rechte keuken biedt veel mogelijkheden voor een slimme indeling en is daardoor geschikt voor iedereen die houdt van een praktische keuken. Maar ook voor wie denkt dat een rechte keuken saai is, heeft het mis. Met een rechte keuken kun je namelijk alle kanten op en deze helemaal zelf indelen naar jouw wensen en behoeften. Zo kun je kiezen voor een kookeiland, een bar of extra opbergruimte. Daarnaast kun je met verschillende materialen en kleuren spelen om jouw rechte keuken een unieke uitstraling te geven. Kortom, een rechte keuken is niet alleen praktisch, maar biedt ook talloze mogelijkheden om jouw ideale keuken te creëren.

G keukens

Als je op zoek bent naar een ruime keuken waarin je uitgebreid kunt koken en veel spullen kunt opbergen, dan is de G-keuken ideaal voor jou! Deze keukenopstelling is voorzien van een extra uitbouw of schiereiland, waardoor je veel extra ruimte hebt om te koken, te bakken en te braden. Met een G-keuken kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en heb je alle benodigde apparatuur en kookgerei binnen handbereik. Daarnaast biedt de extra uitbouw of het schiereiland veel mogelijkheden voor extra opbergruimte en werkruimte. Zo kun je bijvoorbeeld een spoelbak, een kookplaat of een extra oven plaatsen op het schiereiland. De G-keuken is daarom een populaire keuze voor wie op zoek is naar een ruime, praktische en functionele keuken.

Parallel keuken

De parallel keuken is een efficiënte en praktische keukenopstelling die geschikt is voor zowel een dichte als een open keukenruimte. Met een parallel keuken profiteer je van veel werk- en opbergruimte, waardoor je gemakkelijk en comfortabel kunt koken. De parallel keuken bestaat uit twee parallelle werkbladen en biedt daardoor een optimale indeling van de keukenruimte. Daarnaast is de parallel keuken uitermate geschikt voor wie graag in een groep kookt of bakt, omdat er voldoende werkruimte is voor meerdere personen. Een parallel keuken is dan ook een droom die uitkomt voor wie op zoek is naar een praktische en efficiënte keuken. Bovendien kun je met verschillende materialen en kleuren spelen om jouw parallel keuken een unieke uitstraling te geven die past bij jouw persoonlijke stijl.

Hoekkeukens

Hoekkeukens zijn ontzettend populair vanwege hun veelzijdigheid. De keukenopstelling in een hoek biedt talloze mogelijkheden en maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bovendien zorgt een hoekkeuken voor voldoende opbergruimte, waardoor je altijd genoeg plek hebt voor je keukenspullen. Als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle keuken, dan is een hoekkeuken een uitstekende keuze.

U keukens

De U-keuken is een keukenopstelling die direct tot de verbeelding spreekt. De keuken heeft de vorm van een U, waarbij meestal twee zijden van de keuken tegen de muur zijn geplaatst. De derde zijde van de keuken wordt vaak gebruikt als kookeiland en/of bar. Dit maakt de U-keuken niet alleen een praktische oplossing, maar ook een gezellige plek om te koken en te eten. Als je op zoek bent naar een ruime en veelzijdige keukenopstelling, dan is de U-keuken zeker het overwegen waard.

Op maat keukens

Op maat gemaakte keukens zijn de ideale oplossing als je elk detail van je keuken op je persoonlijke smaak en wensen wilt afstemmen. Standaardkeukens bieden soms niet de gewenste kleur of handgrepen die bij jouw stijl passen. Bij maatwerk keukens is dat anders: hier kun je alle details aanpassen naar jouw wensen en eisen. Van de kleur van de keukenkastjes tot de vorm van de handgrepen, alles is mogelijk. Met een op maat gemaakte keuken creëer je een unieke en persoonlijke sfeer in huis.

Kom gezellig langs bij Furnea voor je droomkeuken

Wil je een keukenopstelling die perfect bij jouw interieur past en voldoet aan jouw wensen en behoeften? Dan ben je bij Furnea Keukens aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het samenstellen van de ideale keukenopstelling, die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. In onze keukenshowroom gaan we samen aan de slag om de perfecte keukenopstelling te creëren. Als je dat wenst, komen we vooraf bij je langs om je nieuwe keuken in te meten, zodat je zeker weet dat alles past. Tijdens je afspraak in onze keukenshowroom maken we gebruik van geavanceerde tekenapparatuur om een 3D-tekening van je nieuwe keuken te maken. Zo krijg je een goed beeld van de uitstraling en de keukenopstelling. Neem vooraf contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak.