Floorea

(53 artikelen)

Floorea bij Furnea | Mooie vloeren van topkwaliteit!

Een vloer voor iedereen

Het vloeren merk Floorea richt zich op een uitgebreide collectie vloeren, een goede service en een hoge klanttevredenheid. Jij als gebruiker staat centraal! En dat merk je niet alleen, dat zie je ook aan de collectie. De collectie vloeren van Floorea bevat namelijk verschillende soorten vloeren in verschillende kleuren en designs. Kortom: voor iedereen een perfecte vloer! Omdat vloeren de basis zijn van je interieur, zijn de structuur en de kleur natuurlijk heel belangrijk. En laat dat nou net een specialisme van het vloeren merk Floorea zijn. Van rustiek tot modern, en van donker tot heel licht. In deze collectie vindt iedereen dé perfect vloer!

Maak kennis met de Floorea parket en PVC vloeren

Onze inkopers waren en zijn bijzonder gecharmeerd van de Floorea parket en PVC vloeren. Daarom hebben wij de modellen stuk voor stuk toegevoegd aan onze collectie. Parketvloeren bestaan uit verschillende lagen hout waarvan de bovenste laag massief hardhout is. Hierdoor zal parket een stuk minderen krimpen of uitzetten dan reguliere vloeren. De collectie parketvloeren van Floorea bestaat uit de traditionele planken, maar ook uit het klassieke visgraat parket. Het massieve hout zorgt voor een warme, sfeervolle authentieke uitstraling in je woonkamer. Ben je dus gek op de natuurlijke look van hout maar wil je wel een vloer die niet gaan werken? Kies dan voor de vloeren van Floorea.

Hier moet je op letten

De PVC houten vloeren van Floorea zijn prachtig maar ook kwetsbaar. Nu zal de vloer niet zomaar beschadigen, maar Floorea raadt wel aan om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen. Zo is het belangrijk om een mat bij elke buitendeur neer te leggen. Zo loop je geen rommel naar binnen. Daarnaast moeten meubels zoals stoelen, tafelpoten en je bank voorzien worden van vilten dopen. Houdt ook rekening met zachte wieltjes bij een bureaustoel. En wil je een leuke plant op de grond neerzetten? Dan raadt Floorea aan om een onderzetter te gebruiken. Ook het onderhouden van je Floorea vloer vergt de nodige aandacht. Gebruik nooit een heel natte dweil en ga zeker niet aan de slag met een draadjesmop. Koop ook de juiste schoonmaakmiddelen. Producten uit de supermarkt zoals allesreinigers laten vaak een laagje achter waardoor je Floorea vloer vlekkerig kan worden. Zo houd je jouw Floorea vloer mooi!

Floorea vloeren kopen bij Furnea

Een vloer van het vloeren merk Floorea koop je veilig, snel en gemakkelijk bij Furnea. In onze online shop kan je alle modellen één voor één rustig bekijken en vergelijken. Wij begrijpen echter ook dat je de vloeren van Floorea in het echt wilt bekijken, aanraken en bij je meubels wilt houden. Daarom zijn de vloeren van dit vloeren merk te bekijken in onze showroom in Schiedam. Onze interieurstylisten helpen je bovendien graag om de juiste keuze te maken. En wil je een vloer en ondervloer van Floorea kopen? Dan kan je rekenen op een uitgebreid servicepakket. Zo bieden wij standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op onze producten. En natuurlijk leveren wij je bestelling gratis bij je thuis. Wil je dus een mooie en kwalitatieve vloer van het vloeren merk Floorea? Dan ben je bij Furnea zeker aan het juiste adres! Ow jah, Furnea heeft ook een legservice waar je gebruik van kunt maken. Wij nemen de klus uit handen!