KidsOnly Erik Serie | Blije kinderkamermeubels die zorgen voor sfeer

(11 artikelen)

Erik serie: Blije kinderkamermeubels die zorgen voor sfeer

Het is niet eenvoudig om de juiste kinderkamermeubels te vinden. Want je wilt je kind natuurlijk niet alleen een leuke kamer bieden, maar ook zorgen voor veiligheid en comfort. De meubels uit de Erik serie van KidsOnly hebben het allemaal en zijn ook nog eens erg kwalitatief. Je hoeft dus niet langer te zoeken naar de beste kinderkamermeubels. Ontdek de hele serie bij Furnea en maak je kleintje binnenkort blij met de allermooiste kinderkamer!

Vul de kinderkamer met vrolijkheid

Een vleugje vrolijkheid mag niet uit de kamer van je zoon of dochter ontbreken. Want het is toch belangrijk dat je kind zich op zijn of haar gemak voelt in de ruimte? Daarom is het een goed idee om de Erik meubels te kiezen. Ze zorgen namelijk voor heel wat vrolijkheid, want ze hebben een prachtige en rustgevende uitstraling waar kids helemaal dol op zijn. De bijzondere look van de meubels is vooral te danken aan de strepen en de mooie witte kleur. 

De meubels zijn daarnaast allemaal vervaardigd uit mdf-hout in combinatie met massief grenenhout en afgewerkt met een matte lak. Dat maakt ze ontzetten kwalitatief. Dat is ook een van de redenen waarom ze zo geschikt zijn voor in de kinderkamer. Wil je de meubels goed onderhouden? Dan kan je daarvoor de Matlak Reiniger gebruiken.

Uitgerust met een soft-close systeem 

Een ander groot voordeel van de meubels is dat ze uitgerust zijn met een soft close systeem. Zo kunnen de lades zachtjes gesloten worden waardoor ze niet beschadigd worden. Soft-close meubels komen extra goed van pas voor kids, omdat zij soms hun eigen kracht onderschatten. Er werd dus goed over het design nagedacht! 

Laat de hele ruimte stralen 

Omdat de Erik meubels zo mooi zijn, zorgt slechts één meubel al voor heel wat sfeer. Maar door alle meubels uit de collectie met elkaar te combineren, laat je echt de hele ruimte stralen, want je zorgt zo voor een prachtig geheel. 

In de Erik collectie is er een kinderbureautafel, bed, nachtkastje, boekenkast, commode en kledingkast. De serie is dus erg uitgebreid. Daardoor hoef je het niet te combineren met andere meubels. Natuurlijk kan dat wel als je dat fijn vindt. Het is zelfs makkelijker dan je denkt, want de meubels passen door hun design en witte kleur mooi bij tal van andere kinderkamermeubels. 

Sfeervolle kinderkamermeubels kopen bij Furnea 

Als jij deze sfeervolle kinderkamermeubels koopt bij Furnea, laat jij je lekker in de watten leggen. Wij verwennen jou namelijk met gratis bezorging en geven je 100 dagen de tijd om je meubels kosteloos te retourneren. 

Daarnaast bieden we je 5 jaar gegarandeerde garantie en maken we je het mogelijk om sommige meubels in het echt te komen bekijken van onze collectie. Daarvoor dien je enkel langs te komen in onze showroom. Het is een leuke uitstap, want ter plaatse krijg je koffie of thee en kan je rekenen op interieuradvies op maat