KidsOnly Londen Serie | Maak je kleintje happy met de mooiste kinderkamer

Londen serie: Maak je kleintje happy met de mooiste kinderkamer

De mooiste kinderkamer? Die creëer je met de Londen meubels van KidsOnly, want ze zien er ontzettend leuk uit. Een beter cadeautje kan je je zoon of dochter dan ook niet schenken! Als je deze meubels aanschaft, kan jij als ouder ook op je beide oren slapen. De meubels zijn namelijk erg veilig. Daarnaast bieden je ze kind veel gemak en comfort. Kortom, een serie die het ontdekken waard is!

Plezierig, duurzaam en makkelijk te onderhouden

De Londen meubels zijn gemaakt van hoogwaardig meubelplaathout en afgewerkt met melamine. Dat maakt ze erg duurzaam én makkelijk om te onderhouden. Je maakt het jezelf zelfs nog heel wat eenvoudiger door ze te reinigen met de Foam Cleaner. Vlekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Ze zijn dankzij hun mooie design ook plezierig om naar te kijken. En dat is voor kids erg belangrijk. Van saaie kinderkamermeubels moeten zij niets weten. Dankzij de Londen meubels fleur je de hele kamer op en geef je je kleine schat een plekje om heerlijk in te relaxen, studeren en spelen.

Leuke kinderkamermeubels die je makkelijk combineert

Door de strakke vormgeving kan je de Aledo meubels eenvoudig combineren met andere meubels van KidsOnly of zelfs van een ander merk. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in twee neutrale kleuren waardoor ze nog beter bij andere meubels passen.

Wil je liever kinderkamermeubels met hetzelfde design kopen? Dan kan dat zeker ook. De Aledo collectie is voldoende uitgebreid om alle meubels te voorzien die je kind nodig heeft. Het bed is zelfs verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Je zoon of dochter komt dus zeker niets tekort!

Kies uit verschillende kleuren

De Aledo meubels zijn verkrijgbaar in twee kleuren: wit en antraciet. Beide kleuren zijn erg mooi en makkelijk te combineren met alle andere kleurtjes. Maar de witte kinderkamermeubels laten de ruimte groter lijken en zorgen voor meer sfeer, terwijl de donkere meubels de kamer een meer stoere uitstraling geeft. Het is dus maar wat je kind het mooiste vindt! Als je een beetje gek wil doen, kan je ze ook met elkaar combineren voor een speelse uitstraling. Waarom niet?

De meest praktische meubels voor je deugniet

Kinderen hebben vaak veel speelgoed en andere spullen. Daarom zijn kasten voor hen heel belangrijk. De Aledo serie bevat niet alleen een opbergkast, maar ook een boekenkast, een nachtkastje, een kledingkast en een ladeblok. Deze meubels bieden je zoon of dochter de opbergruimte die ze nodig hebben.

De bureautafel is niet voorzien van lades, maar het ladeblok uit de collectie is speciaal zo gemaakt dat het er perfect onder schuift. Daarin kan je kind dan bureauspullen, mappen en boeken plaatsen. De meubels zijn ook stuk voor stuk slim ontworpen, omdat ze voorzien zijn van soft-close deuren en lades. Dat zorgt ervoor dat ze nog langer meegaan.

Toffe kinderkamermeubels kopen bij Furnea

De toffe Londen kinderkamermeubels kan je kopen bij Furnea. Bij ons vind je ze zelfs aan mooie prijzen. Wij rekenen je ook niets aan voor de bezorging en geven je de kans om ze binnen de 100 dagen geheel kosteloos te retourneren. Daarnaast bieden wij je 5 jaar gegarandeerde garantie. Er zijn dus redenen genoeg om je kinderkamermeubels te kopen bij Furnea!

Wij hebben trouwens een showroom waar je sommige meubels kan komen bekijken. Daar ben je steeds van harte welkom. Advies nodig? Dan helpen onze interieurspecialisten je graag, zowel on- als offline.